Home

VESTI

Frank Beckers @ Xlagoom

No Comments Latest

 Ako ste na bilo koji nacin deo klubske scene poslednjih 10 godina, onda FRANK BECKERS nije ime koje vam treba posebno predstavljati. Projekat na kome trenutno radi, D-NOX & BECKERS, jedan je od trenutno najcenjenijih i zaista najvecih progressive house projekata u Nemackoj. Pored dva albuma,(pod umetnickim imenom “Space Safari”), FRANK BECKERS je objavio i citav niz izdanja za velike svetske etikete, kao sto su: Baroque, Electribe, Vapour, Infusions, Polaroid (njegov sopstveni label) i Sprout Music.

 

Kao rezultat njegove saradnje sa pravim kraljevima progressive-a iz Barcelona-e, David Amo-om i Julio Navas-om, usledila su jako uspesna vinyl izdanja i za label “Export Audio”- (“Hatfield & Beckers”).
 
Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima deli 3×1 kartu za ovo dešavanje,  Zainteresovani je potrebno da nas pošalji email na n n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Dobitnici nagrada će biti obavešteni preko emaila. Subject:FRANK BECKERS @ Xlagoom

 

Naravno, pored rada u produkciji, Beckers iza sebe ima i deset uspesnih godina profesionalnog rada u dj-ingu. Pustao je sirom planete, u New York-u, Tokio-u, Melbourne-u, Rio de Janero-u, Mexico City-ju, Helsinki-ju, Lissbon-u, Sao Paulo-u, Stockholm-u, Copenhagen-u i Beogradu, ukljucujuci i vise nastupa u klubu “Planet Bigz”.

 

 

 SUBOTA, 14. Februar 2009.
~~ ST. VALENTINE'S DAY ~~

 

LINE UP:

 
Main Floor:
FRANK BECKERS
(Sprout, Polaroid, Baroque GERMANY )
 
DJ DOVLA
(Pion, Bg)
 
DJ BUCA
(Xperiment, Ultragroove rec, Bg)
 
+
 
@LAZY ROOM:
TRANCE_XPERIMENT & INTELLECT DJs!
 
***CENA KARTE U PRETPRODAJI: 500 DIN
 
PRETPRODAJNA MESTA:
BILET SERVIS
– Trg Republike br.5, Beograd, 063.33.70.33
EVENTIM
– Beograd
– Svi veliki gradovi u Srbiji: www.eventim-yu.com
[eventim: 065.675.0009]