Home

VESTI

Ferry Corsten obeležava 20 godina rada

No Comments Latest

 Ferry Corsten obeležava 20 godina radaFerry Corsten, holandski producent i DJ smislio je poseban način kako da obeleži 20 godina svog postojanja.

 

Uglavnom se u takvim prilikama pravi retrospekcija svega urađenog, pa razni muzičari objavljuju kompilacije svojih velikih hitova. Sada, stvari stoje malo drugačije, pa je mnogo jednostavnije napraviti aplikaciju koja će sadržati sve ono što želite da podelite sa fanovima.

 

Corsten je prvi izvođač koji je to uradio na ovaj način.

 

Aplikacija jednostavno nazvana „The Ferry Corsten 20 Years“, sadrži novi album (tačnije novi mega mix), kao i kompletnu diskografiju i jedinstvene fotografije koje su obeležile proteklih 20 godina. Aplikacija je dostupna na App Store-u.

 

Ukoliko kupite ovu aplikaciju moći ćete da uživate u sat vremena potpuno novog trance zvuka, a uz to ćete dobiti i 34 najbolje numere iz poslednjih 20 godina. To će uključivati i singlove koje je radio pod svojim drugim imenima kao što su System F i Gouryella.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=3x6CThr_SCQ|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Ferry Corsten – Check It Out (Official Video)

 

 

Fotografije koje će se naći na aplikaciji predstavljaju mnogobrojne slike iz njegovog muzičkog života, njegov rad u studiju, atmosferu sa live nastupa, omote albuma i mnogo toga.

 

Ferry Corsten kaže sledeće: „Vreme leti kada se zabavljate. Proteklih 20 godina je prošlo neverovatno brzo, nadam se da će i narednih 20 isto tako proći. Nadam se da ćete uživati u aplikaciji isto toliko koliko sam ja uživao dok sam je stvarao. Želeo bih svima da se zahvalim na podršci, bez vas ne bi bio tu gde sam danas.“

 

 

 

 

 

Izvor:

happynovisad.com