Home

VESTI

EXITfest najavljuje još jednu Sven Väth Facebook zanimaciju

No Comments Latest

Sven Väth EXITfest – I dok se na Fejsu, u događaju "My Bel presents The Best of Dance Arena: Sven Väth in Belgrade" pojavljuju sve zanimljivije fotke i ostali ručni radovi, mi počinjemo još jednu akciju, nema se vremena, Sven dolazi :-).

Ok, šta sada valja činiti? Ako niste u fazonu baš da kačite fotke (a i ako jeste), evo još jednog načina dođete do ulaznice: gledajte snimak nastupa Svena Vatha na My Bel Dance Areni 2008. godine , a gledamo i mi. Mi postavimo pitanje u vezi sa tim nastupom, jednom dnevno, od četvrtka, 1. aprila, na našoj facebook stranici, kao status.

 

Ko najbrže komentarom na taj status odgovori, tačno naravno, dobija ulaznicu. I tako deset dana. Za deset dana – deset ulaznica.

Tako da sada imate dva načina da se igrate, zanimate i dobijete ulaznice. Vašu fotku ili artwork još uvek možete da kačite na event "My Bel presents The Best of Dance Arena: Sven Väth in Belgrade", a možete i da čekate pitanja, bacite pogled, odgovorite brzom brzinom…

 

 Za deset dana - deset nagradnih ulaznica

Za deset dana – deset nagradnih ulaznica

 

I eto vas na žurci "My Bel presents The Best of Dance Arena: Sven Väth in Belgrade", 10 Aprila, u Belexpocentru u Beogradu.

Čisto podsećanja radi, promotivne ulaznice za ovu žurku proletele su, a redovna prodaja ulaznica po ceni od 1290 dinara počela je 15. marta, dok će na dan nastupa ulaznice koštati 1990 dinara. Ulaznice možete da kupite u Gigstix prodavnicama u Supermarketu u Beogradu i u Pariskom magazinu u Novom Sadu, u Bilet servisu, kao i u Card Servisu u tržnom centru "Ušće".

Dakle, My Bel predstavlja The Best Of Dance Arena – Sven Väth / Sound of the 10th Seasson, subota, 10. april, Belexpocentar (bivši Expo centar), Beograd.

Mi se spremamo, a vi kačite fotke, gledate Svena, zagrevate se, odgovarate, možda dobijate…

 

 

 

Izvor:

EXITfest.org