Home

VESTI

Erik Pric za dame

No Comments Latest

Tuborg za dame, ali i muškarce koji vole elektronski zvuk, organizuje veliku žurku za Dan žena – osmi mart.

Za dobar provod i kvalitetnu muziku pobrinuće se Erik Prajdz, kao i nemački duet BookaShade. Mesto održavanja ovog muzičkog događaja je EXPO centar, a žurka počinje u 22 h.

Erik Prajdz trenutno je izuzetno aktuelan jer je početkom godine izbacio remiks pesme Pink Floyda "Another Brick In The Wall, Part II" pod nazivom "Proper Education". Ovo je bio prvi put da su Pink Floyd zvanično nekome dozvolili da iskoristi njihov sempl.

Za istu stvar Erik je uradio i video spot koji upozorava na problem globalnog zagrevanja i i podseća kako svi možemo da doprinesemo malim gestovima.

Erik je poznat po spotu za house numeru "Call On Me" koju je u originalu osamdesetih godina izvodio Stiv Vinvud.
BookaShade je producentski duo koji čine Volter Merciger i Arno Kamermajer. Nakon preokupacije trance muzikom, ovaj duo se okrenuo progressive zvuku. Započinju saradnju sa starim prijateljima Patrik Bodmerom i Filip Jungom, aka M.A.N.D.Y. Pokreću sopstvenu izdavačku kuću Get Physical, koja 2004. godine postjae najcenjenija u Evropi i tada duo BookaShade odlučuje da izađe iz senke i posveti se izgradnji sopstvene karijere.

Nakon odličnog nastupa koji su imali na prošlogodišnjem Tuborg Green Beat festivalu, Booka Shade nam stižu ponovo sa svojim perfektnim muzičkim ritmovima!

Prodajna mesta su: Bilet servis, Mamut i sva prodajna mesta IPS store-a, kao i Comtrade shops.