Home

VESTI

Eltonu Džonu kruške, Kleptonu daj šta daš…

No Comments Latest

Zvezde traže...Legendarni muzičari za koncerte u Beogradskoj areni, tražili "četvrtaste vaze i palme visoke dva metra", ali i "jedan mali sto za kafu…".

Eltonu Džonu će pre koncerta u Areni biti potrebno "par" stvari – par mercedesa koji će biti parkirani tik ispred aviona i policijska pratnja. U samoj Areni Eltonu će biti potrebne dve prostorije za njega i članove benda, a onda i lična garderoba.

"Neophodno je" da u sobama budu bela, plava ili siva sofa, koja nikako ne sme da bude kožna, fotelje, stone i podne lampe, četiri fikusa ili četiri palme visoke do dva metra, "neke druge dve zelene biljke", približno visoke metar, vaze visoke do šest metara sa svežim cvećem, među kojim ne sme biti hrizantema, ljiljana ili belih rada.

 

Za njegovu ličnu svlačionicu postoji posebna lista zahteva. Elton Džon očekuje dva velika stola, dve fotelje, sofu, dve stone i pet podnih lampi, dve kutije maramica, šest peškira, dosta cveća i biljaka i sedam četvrtastih vaza sa običnim ružama (dve vaze sa belim, ostale sa crvenim). U vazama mora da bude kamenčića, a cveće ne sme da ima lišće, već samo pupoljke.

Kada je hrana u pitanju, Elton Džon i njegov tim će probati srpske specijalitete, ali ipak traži sireve, sveže mleko, pecivo, voće (kruške naročito), engleski senf, kokice, tortilja čips i bele čokoladne kolačiće. Piće se kvalitetno crveno vino, bezalkoholno pivo, dijetalna koka-kola i 7 UP, "San Pelegrino" mineralna voda, i sve to u plastičnim čašama određene američke marke.

 

 

Skroman: Erik Klepton

Skroman: Erik Klepton

 

 

Za razliku od Eltona, Erik Klepton nije izvoljevao pred svoj koncert u Beogradu 9. juna. Njegova lista zahteva uključuje tri sofe, mali sto za kafu, sto, stolicu i ogledalo.

Izvor:
MONDO