Home

VESTI

Dubioza Kolektiv dobitnik MTV Best Adria Act nagrade

No Comments Latest

Dubioza Kolektiv dobitnik MTV Best Adria Act nagradeBosansko hercegovački sastav Dubioza kolektiv ovogodišnji su dobitnici nagrade MTV Best Adria Act!

 

Dubioza kolektiv je do sad tri puta bila nominovana za ovu nagradu, a sada je pobedila u veoma jakoj konkurenciji iz regiona koju su činili Hladno pivo, Magnifico, S.A.R.S. i SevdahBABY.

 

'Konačno, poslije 3 nominacije, da i nas MTV sunce ogrije. Prije svega da se zahvalimo svim ljudima koji su glasali, a mi ćemo održati svoje obećanje i pokriti troškove pokvarenih miševa i tastatura po principu staro za novo. Oštećeni neka se jave na facebook.com/dubioza. Na kraju bi da se zahvalimo i svim ljudima koji su nam pomogli oko štele za dobijanje nagrade i da ih pozovemo sve u naštelivanje takmičenja za World Wide Act, ako većne možemo namjestit ulazak u EU, kredit iz MMF-a i kvalifikacije za fudbal u Poljskoj', naveli su članovi benda na vest o pobedi koja ih je zatekla na povratku kući posle uspešnih koncerata u Francuskoj.

 

 

 Dubioza Kolektiv na MTV Europena Music Awards

Dubioza Kolektiv na MTV Europena Music Awards

 

 
Ipak glasanju ovde nije kraj! Narednih nedelju dana, sve do 23. oktobra u ponoć imaćete prilike da podržite Dubiozu kolektiv i pomognete bendu da se nađu među 5 nominovanih izvođača iz celog sveta koji će se ove godine takmičiti za novo MTV priznanje, nagradu "World Wide Act"!

 

Fanovi glasaju za pobednike regionalnog glasanja kako bi izabrali najboljieg izvođača koji će poneti "evropsku titulu". 

 

Predstavnik Evrope će se zatim boriti sa drugim nominovanim izvođačima iz Latinske Amerike, Severne Amerike, Azije-Pacifika i Afrke/Indije/Bliskog istoka za prestižnu titulu. Imena pet nominovanih izvođača/grupa za ovu novu kategoriju biće objavljena kasnije. 

 

Zato ne propustite da glasate i podržite Dubiozu kolektiv na www.mtvema.com do 23. oktobra!

 

 

 Dubioza Kolektiv na MTV Europena Music Awards

Dubioza Kolektiv na MTV Europena Music Awards

 

 

Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik regionalnog MTV kanala uz čestitke Dubiozi kolektivu je izjavio:

 

''Ove godine, konkurencija za Best Adria Act, u okviru MTV European Music Awards, bila je na nase zadovoljstvo jaca nego ikada. Kazem na nase zadovoljstvo jer to znaci da regionalna muzicka scena raste i jaca, sto je nama na regionalnom MTV-u, pre svega i bio cilj. Nazalost pobednik moze biti samo jedan, a pobedu je sasvim zasluzeno odneo Dubioza Kolektiv, i ja im od srca cestitam na njoj. Iskreno se nadam da ce im ova nagrada pomoci u karijeri, i da ce je iskoristiti na najbolji moguci nacin, a regionalni MTV je tu da im pomogne. Ovde se prica o ovogodisnjem glasanju ne zavrsava, jer oni sada staju rame uz rame sa ostalim pobednicima poput Adele, Sweedish House Mafia, Lena, da nabrojim samo neke, u ostroj konkurenciji i napetoj trci za World Wide Act. Pozivam sve njihove fanove, i fanove kvalitetne muzike iz regiona koju MTV promovise na svom programu, da im pomognu u toj trci tako sto ce i dalje glasati za njih na sajtu mtvema.com''.