Home

VESTI

Dokumentarac o bendu Pearl Jam

No Comments Latest

Dokumentarac o bendu Pearl Jam, 2011

Iako je dvadesetogodišnjica rada Pearl Jam bila prošle godine – što je na sam datum obeleženo lansiranjem posebne radio stanice – bend nastavlja da obeležava ovaj jubilej dokumentarnim filmom koji prati bend kroz dve decenije karijere.

 

Novi inserti iz dokumentarca "Pearl Jam Twenty" u režiji Camerona Crowea ("Almost Famous"), koji smo vam najavili ranije, objavljeni su juče.

 

Ovaj dokumentarac sadrži retke i do sada neobjavljivane snimke benda, a u filmu će se takođe prikazati i intervjui sa članovima benda – "Pearl Jam Twenty" će biti premijerno biti prikazan na američkoj televiziji 21. oktobra, dok se i dalje čekaju vesti vezane za evropsku premijeru.

Reditelj Crowe je ranije opisao film kao "sastavljen od najboljih suvenira iz prošlosti, nekih mitskih snimaka za koje ste čuli da postoje ali ih nikada niste videli, i nekih intervjua".

Crowe radi i na filmu o Eltonu Johnu, pod naslovom "The Union". Za sada o tome nema mnogo detalja, kao ni najava u vezi toga kada bi film mogao da bude završen.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=GzI8OhR0IVY|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Pearl Jam Twenty Trailer

 

 

Pearl Jam obležava jubilej dokumentarcem

Pearl Jam obležava jubilej dokumentarcem 🙂

 

 

 

 

 

 

Izvor:

mtv.rs