Home

VESTI

DJ Llorca (France) @ Tube

No Comments Latest

Sutra veče, 12. decembra, u klubu "Tube" poslušajte jednog od najboljih francuskih DJ-eva, Llorcu.

Sredinom 90-tih, francuska house muzička scena postaje živa i bogatija. Tada se na njoj pojavljuje i multitalentovani mladi pariski producent Ludovic Llorca.  

Llorca 1997. godine izdaje singl za etiketu ''F-communication''s, koja je ostvarenje dva pionira francuske elektro-scene – Laurenta Garniera i Erica Moranda. Prvi album, koji je izdao 2001. godine, ''Newcomer", izazvao je ogromnu zainteresovanost. Oduševljenje publike izazvala je fantastična mešavina koju čine smooth vocal, downtempo, clasy jazz-house i deep house. Jedan od najpoznatijih njegovih singlova ''Indigo Blues" upravo je sa tog albuma. Llorca je izdao veliki broj singlova, od kojih je trenutno ' Insatiable' na samom vrhu top lista i jedan od najprodavanijih singlova. U pripremi je i njegov novi album.  
 
Llorca je svirao po najpoznatijhim klubovima širom sveta. U Beogradu je gostovao nekoliko puta, a njegovo poslednje gostovanje je bilo u klubu Tube,14. februara, za Dan Zaljubljenih. Oduševljenje svih prisutnih bilo je i više nego vidljivo. Ovaj zaista neverovatni dj, uspeo je da održi publiku na nogama do jutra.
 

 

Njegovi setovi su specifični i prošarani različitim pravcima  I tonovima. ProvešÄ‡e nas kroz deep i French house sa elementima techa, ali I kroz nezaobilazne disco i funk ritmove.

Domaća podrška biće: Pookie & Sale R.

Cena karte: besplatan ulaz važi do ponoći. Od ponoći članovi kluba plaćaju 200 dinara, a ostali 400 dinara.