Home

VESTI

Depeche Mode objavili prvi singl

No Comments Latest

Depeche Mode objavili prvi singl Depeche Mode su danas objavili prvi singl „Wrong“ sa njihovog novog albuma „Sounds Of The Universe“ koji je najavljen za 20. april, tačno mesec dana pre njihovog nastupa na Tuborg Green Festu 20. maja na UšÄ‡u.

Singl se sastoji od dva diska, a na prvom se pored naslovne, nalazi i remiks pesme „Oh Well“ koji je uradio holivudski duo Black Light Odyssey. Drugi disk čine takoÄ‘e remiksi, ali za pesmu „Wrong“ i potpisuju ih talentovana danska zvezda Trentemoller, kao i berlinski producenti Magda, D.I.M. (Andreas Maid) i Boys Noize (Alex Ridha). Jedan od remiksa pod pseudonimom Thin White Duke potpisuje i proslavljeni Stuart Price koji je producirao Madonin album „Confessions On A Dance Floor“, kao i novi album Killersa „Day & Age“.

Zanimljivo je da je spot za pesmu „Wrong“, koji se 26. februara pojavio na sajtu Youtube, dosad zabeležio više od neverovatnih dva miliona prikaza! Istovremeno, Depeche Mode na sajtu Facebook imaju oko 700.000 fanova, približno koliko imaju i Madonna ili U2.

Na istom sajtu je u toku nagradna igra na dogaÄ‘aju (event) „Tuborg Green Fest – Depeche Mode“ gde autor fotografije koja dobije najviše „I Like“ ocena od ostalih posetilaca osvaja ulaznice. Trenutno je tesna trka izmeÄ‘u dve fotografije koju su sakupile preko 220 ovih ocena, a igra traje do 22. aprila.

 

Depeche Mode – "Wrong" (official music video)

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=5bsXOcK9_Cw|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

 

Depeche Mode – Wrong HQ HD (Live at Echo Awards, Berlin)

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=L2GaCnAiuvo|width=450|height=364{/mgmediabot2}
 

 

 

U prodaju je pušteno ukupno 30.000 ulaznica za Tuborg Green Fest, a od 23. marta počela je i prodaja ulaznica van Srbije putem sajta Gigstix.com. S obzirom na ubrzan rast prodaje ulaznica, očekuje se da će postojeći kapacitet uskoro biti sasvim rasprodat.

U prodaji još uvek ima ulaznica za parter i VIP tribinu koje se mogu kupiti u filijalama Erste banke, kao i putem sajta Gigstix.com. Ulaznice sada mogu da se kupe i u dve Gigstix prodavnice koje se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i novosadskom tržnom centru Pariski magazin. Ulaznice za parter koštaju 2990, a za VIP tribinu 7500 dinara, dok su sve ulaznice za fan pit rasprodate.

Tuborg Green Fest u Srbiji organizuju „The State of Exit“, „Carlsberg Srbija“ i „Live Nation“.

 

 

 

 

Izvor

Happynovisad.rs