Home

VESTI

Depeche Mode 14. februara u Zagrebu!

No Comments Latest

Depeche Mode 14. februara u Zagrebu!

Depeche Mode će doći u ovaj region početkom naredne godine!

Na sajtu benda objavljeno je da će održati koncert u Zagrebu na Dan zaljubljenih, 14. februara 2010. godine.

Zagrebački koncert bio je među onima koji je trebalo da bude održan ove godine, ali je odložen zbog bolesti pevača Dejvida Gana.

Za sada nije objavljeno da li će i Beograd, koji je takođe trebalo da bude domaćin jednog od koncerata ove godine, biti jedna od stanica Depeche Mode 2010. godine.

Koncert koji je trebalo da bude održan u Londonu 30. maja u O2 areni, najavljen je za 20. februar 2010. Isto tako koncerti koji su trebali biti održani 4. i 5. juna 2009. u dizeldorfskoj "Espri" areni pomereni su za 26. i 27. februar.

 

Depeche Mode 14. februara u Zagrebu!

 

Zbog novog rasporeda turneje Depeche Mode neće nastupiti u Gracu 4. decembra ove godine, ali će zato dan ranije gostovati u Beču.

"Sve ulaznice koje su fanovi kupili pre otkazivanja ili pomeranja datuma održavanja koncerata su važeće. Ukoliko nekome ne odgovara novi datum za zagrebački koncert (14. februar), moći će do 31. avgusta vratiti ulaznice na prodajna mesta gde su ih kupili, a novac će im biti vraćen. Vraćene ulaznice biće ponovo puštene u prodaju 1. septembra 2009. godine", saopštio je organizator "Lupa Promotion".

 

 

 

 

Izvor:

MTS Mondo