Home

VESTI

Delimo karte za… SKAZI/ 6. Sep/ Kolos

No Comments Latest

 Skazi-ja ne treba posebno predstavljati, on je iskonski trance umetnik, jedan od vodećih stvaroca ove muzike u svetu i producent jedinstvenog stila «hardcore dance floor trance» muzike još od 1998. godine.

Skazi-jev debi album «Animal», objavljen 2000-te godine, je bio revolucionaran u svom zvuku i prvacu i napravio je pravu pometnju na svetskoj trens sceni. Skazi je na trens scenu doneo novi i pre svega inovativni zaokret, kombinujući žive gitare i karakteristične punk i hardcore zvukove, čime izbija na čelo najtraženijih izvoÄ‘ača na svetu.

 

Skazi je opravdao reputaciju izdavanjem albuma “Storm”, kojim je u potpunosti i bez kompromisa nastavio ono što je na prvom albumu započeo – čvrst i jak zvuk, jasna i brza bas linija, a izuzetno uspešna turneja koja je usledila pretvorila ga je u istinskog izraelskog kralja trensa.

 
Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorima, deli 3×2 karte za ovaj event. Zainteresovani treba da pošalju email na n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. sa svojim podacima (ime, prezime i broj telefona). Najbrži dobijaju karte!

 

 

U periodu od 2001-2004. godine izdaje niz kompilacija «Zoo 1», «Zoo2», «Zoo3» i «Most wanted» koje su mesecima bile na listama najprodavanijih u zemljama kao što su Japan, Rusija, Velika Britanija.

Danas, sa preko 15 000 posetioca sajta dnevno, preko 1200 nastupa u poslednjih šest godina širom sveta, više od 100 izdanja na 40 albuma, Skazi je bez sumnje jedinstven umetnik u svom žanru.

 

 

 

Subota, 6. septembar, od 22h

brod KOLOS (ispod Brankovog mosta)

SKAZI, Chemical Crew, Izrael

DJ Aquapipe, Goasapiens / Native Element
DJ Sivi, Native Element
DJ Max, XperimenT

Karte u pretprodaji: Bilet servis, IPS prodavnice u Srbiji

Cena karte: 650 din.