Home

VESTI

Debakl u Beogradu obišao svet

No Comments Latest

Debakl u Beogradu obišao svet

Skandal u Beogradu odjeknuo je u celom svetu. Sve ono što smo čitali o problematičnoj pevačici tokom godina, obistinilo se pred našim očima, a nije prošlo nezapaženo ni kod ostatka sveta.

Beograd je, nažalost, bio svedok debakla jednog od najboljih vokala današnjice. Iako su ostrvski mediji pred početak Amy-ne svetske turneje pisali da se " ONA vraća spremnija nego ikad ", posle koncerta u prestonici bio bi red da pišu ispravke, a njen menadžment uputi jedno izvinjenje…

Svetska agencija AP piše da je "Amy Winehouse izviždana na koncertu u glavnom gradu Srbije u kojem je otpočela svetsku turneju".

"Srpski mediji su njen nastup pred 20.000 fanova opisali kao 'skandal' i 'katastrofu'. Pevačica je kasnila na nastup sat vremena, a onda je odmah pala i počela da mumla.

Povremeno je nestajala sa bine, a umesto nje je pevao bend. Posetioci su bili besni – karte su koštale 40 evra (57 dolara) što je veoma visoka cena za ljude čija prosečna mesečna zarada iznosi 300 evra".

Pošteno.

 

 Amy Winehouse too drunk to sing in Belgrade concert

Amy Winehouse too drunk to sing in Belgrade concert

 

Slično piše i Bi-Bi-Si (BBC) koji je objavio tekst pod naslovom "Pijana Amy izviždana u Srbiji" .

"Amy Winehouse su izviždali fanovi iz Srbije kada se pojavila na koncertu previše pijana da bi mogla da peva. Koncert je otvorio njenu dvanaestodnevnu turneju, ali ne na način na koji bi zadovoljio 20.000 fanova.

Amy je 90 minuta mumlala delove svojih pesama. Otpevala je nekoliko nota, 'prosula' se po bini, a u jednom trenutku čak bacila mikrofon. Potom je napustila binu i ostavila bend da je zameni ", piše BBC.

U tekstu dalje stoji da Ejmi ovo nije prvi put da razočara publiku. "Nije prvi put ni izviždana, a mnogi su platili visoke cene ulaznica. Publika je sa razlogom razočarana u Amy".

Brojni Internet portali i blogovi se jednostavno podsmevaju Amy i njenom nastupu, tako da su najčešći naslovi koje možete pročitati ovog tipa: "Suviše pijana da bi pevala", "Izviždana Amy" , "Ko bi rekao, Amy pijana?!", dok je britanski tabloid "Sun" napisao samo "Poslednja sramota 'razvaljene' Amy".

Isto misle i kolege novinari iz okolnih republika: "Amy Winehouse 'pukla' na koncertu u Beogradu", "Amy razočarala u Beogradu, srušila se na pozornici, a publika je gađala čašama" …samo su neki od naslova hrvatskih i bosanskih medija.

 

 

 Wasted Wino's latest show shame

Wasted Wino's latest show shame

 

Pitanje koje svi oni postavljaju jeste: Da li će ovaj nastup ugroziti ostatak njene turneje?

Amy Winehouse bi posle nastupa u Beogradu trebalo da nastupi i pred fanovima iz Turske, Grčke (tačnije Atine koju je, kao i Njujork, spomenula na koncertu na Kalemegdanu), Španije, Švajcarske, Austrije i Poljske.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor:
Mondo