Home

VESTI

Club Azuli priprema svoje DJe za Miami WMC 2008

No Comments Latest

Club Azuli40-tak dana pre Winter Music Conferencea 2008 , inače glavnog događaja gde će se susresti najveći broj muzičkih profesionalaca elektronskog zvuka stižu novosti iz Cluba Azuli . Ovaj britanski ugledni brand povest će u Miami svoje omiljene DJ-e kako bi svirali i prezentovali svoje nove produkcije. Team čine: osnivač David Piccioni, Tom Novy, D.Ramirez, Cedric Gervais i Vandalism. 

A što se tiče samih partija na kojima će gore spomenuti svirati, očekuje se kombinacija housea i electro groovea. Club Azuli je renomirani brand koji nas non-stop uveseljava novi house zvukovima. Njihova rezidencija je u legendarnom londonskom klubu The Cross, a partiji koje organizuju konstantno privlači veliki broj ljudi i stvara urnebesne atmosfere. Azuli su osnivači kompilacijskog albuma za Miami, pod imenom „Azuli presents Miami“ koji je prvi put pokrenut 1999.g. gde su prezentovali najveća dela sa Miami WMC-a.

Ove godine u planu je novo izdanje ove kompilacije „Azuli pres. Miami 08“ gde će biti ubačeni najpopularniji house i electro dancefloor hitovi.
Što se tiče nastupa u Miamiu njihovi će se partiji odvijati u srcu ovog eventa na lokaciji „South Beach“.

 

 

 

 

Vest emitovala i objavila,

Redakcija KlubskaScena.com

www.klubskascena.com