Home

VESTI

Christina Aguilera na MTV Movie Awards

No Comments Latest

MTV Movie  Awards 2010Christina Aguilera, jedan od najupečatljivijih glasova I najuspešnijih izvođača u protekloj deceniji, potvrdila je svoj nastup na 2010 MTV Movie Awards

Pored Agilere na dodeli 2010 MTV Movie Awards videćemo i Tom Cruza, Cameron Diaz, Zac Efrona, Jonah Hilla, Jessicu Biel, Bradley Coopera, Stevea Carella,  Mirandu Cosgrove, Shaun Whitea, Vanessu Hudgens, Sean “Diddy” Combsa i Russell Branda.

2010 MTV Movie Awards će voditi Aziz Ansari uživo iz  Gibson Amfiteatra u Universal City-ju, Kalifornija, 6. juna u 03:00 sata po našem vremenu.

 

MTV je uvek podržavao moju muziku i moju karijeru i jako sam uzbuđena što ću opet nastupati na Movie Awards. Nastupaću samo nekoliko dana pre izlaska mog albuma ‘Bionic’ – rekla je Christina Aguilera.

Nastavljajući tradiciju najšokantnijih i netipičnih dodela nagrada na televiziji, ovogodišnja dodela imaće tri potpuno nove kategorije: “BIGGEST BAD-ASS STAR”, “BEST SCARED-AS S**T PERFORMANCE” i “GLOBAL SUPERSTAR”. Po prvi put u istoriji MTV Movie Awardsa glasanje će biti međunarodno, a obožavaoci iz celog sveta će moći da daju svoj glas za svoju najdražu globalnu superzvezdu preko svojih lokalnih MTV sajtova.

 Christina Aguilera nastupa na 2010 MTV Movie Awards

Christina Aguilera nastupa na 2010 MTV Movie Awards

 

O nominacijama za “2010 MTV Movie Awards” u 13 starih i novih kategorija odlučili su gledaoci od 29. marta do 9. aprila na sajtu MovieAwards.MTV.com. A sada, od 12. maja do 5. juna počinje glasanje za pobednike.

 

Starbucks Coffee Company se po prvi put udružuje sa MTV Movie Awards kao ovogodišnji partner u glasanju, što uključuje i kategoriju za Najbolji film. Ta posebna kategorija će ostati otvorena, i bitka za najdraži film godine trajaće i za vreme dodele nagrada.

MovieAwards.MTV.com je zvaničan sajt 2010 MTV Movie Awards koji možete posetiti i glasati, ali i dobiti najnovije informacije o ovogodišnjoj dodeli nagrada; gledati odlomke najvažnijih događaja sa prošlogodišnje ceremonije; naći listu dobitnika iz 2009, kao i pogledati modne i celebrity komentare sa zlatnog tepiha.