Home

VESTI

Chinese democracy

No Comments Latest

Devet numera sa dugoočekivanog albuma nekadašnjeg frontmena benda Guns N' Roses Aksela Rouza, "procurelo" je na internet.

Četrnaestogodišnji rad muzičara, pod imenom "Chinese democracy" kojeg je ljuborno čuvao od očiju (i ušiju) javnosti, našle su svoj put do fanova ,ali i zlobnika, putem sajta Antiquiet, pre nego što je Aksel uspeo da ga "upakuje" i spremi za prodaju.

Sedamnaest godina posle njegovog poslednjeg albuma i trinaest miliona dolara, koje je Aksel utrošio na produkciju albuma, totalni je bilans ove "muzičke enigme".

Pesme koje je internet publika imala priliku da posluša su "Better", "The Blues", "The tittle track", "Madagascar", "IRS" i "There was a time", "Rhiad and the Bedouins," "If the World" , i pesma čiji naziv nije poznat.

"Zvuče malo nedovršeno, neke to i jesu, ali ipak ima nekih novina u Akselovom radu. Orgulje u pesmi 'IRS' i mnoštvo vokala u numeri 'Madagascar'", bili su prvi komentari onih najupornijih i najbržih korisnika interneta pošto su numere već povučene sa pomenutog web sajta.

Album "Chinese democracy", nastavak priče "Use your illusion" iz 1991. godine, već sada predstavlja album koji će otići u istoriju zbog svog problematičnog datuma (ne) izlaska.