Home

VESTI

Carl Cox – The Revolution Continues

No Comments Latest

Carl Cox - The Revolution ContinuesSada i zvanično: "The evolution" će se nastaviti svakog utorka i to 12 uzastopnih nedelja, od 6. jula do 21. septembra 2010. godine u Space Ibiza.

 

Novi rezidenti su DJ-evi – Umek, Nic Fanciulli i Yousef – zajedno nekoliko međunarodnih umetnika uključujući i Fatboy Slim-a, Danny Tenaglia, Green Velvet, Loco Dice, John Digweed, Dubfire i još mnogo oni koji će se pridružiti Carl Cox-u u eksplozivnoj proslavi elektronske muzike.

Ovo leto na Ibici Carl Cox će zaista podignuti temperaturu sa svojom neverovatno uspešnom, kako mediji prenose "vulcanic follow-up"-om njegovih "Join Our Revolution nights" na Ibizi. Nije samo njegov potpis na mixevima i zarazna muzika koje ga čine onim što jeste, već njegova posvećenost muzici.

 

"Želimo da publika bude svesna našeg "otrova", kako ne bi izgubili uvid u to zašto i dalje izlazimo i slavimo dance muziku". Objasnio je Carl i dodao:"Mi se borimo sa ciljem".
Pridružite se našoj revoluciji sa clubberima koji dolaze iz svih krajeva sveta da ustanu za svoja prava na zabavu.
 
 
Carl Cox - The Revolution Continues
Carl Cox – The Revolution Continues

Nikada izgleda da prestane, Karl i dalje emituje svoju 'Global' radio emisiju, koji ima preko 7 miliona slušalaca i emituje se u preko 24 zemlje širom sveta.

"Sigurno postoji dosta strasti za ono na čemu radimo i zašta se borimo, a to sve donosimo ovoga leta na Ibizu, sa nekoliko izmena", ističe Carl. "Ovo uključuje nove rezidente Umek-a, Nic Fanciulli-a i Yousef-a, jer će svako od njih na sva četiri eventa. Svako od njih je dodao nešto novo, kao zabavljaš i kao DJ"…objasnio je Carl. "Ove godine mogu da se razviju i ostave ravi utisak kod gostiju! To je sjajno!"

"U "Space-u" imamo prostora da pomognemo nove talente, što ni ove godine neće izostati. Biće ovo odlična godina", obećava Carl.

Ovo je Carl Cox-u je 9. godina za redom na ostrvu i njegov event je izrastao u jednu od najuspešnijih na ostrvu – poznat po svom raznovrsnom line-up-u, savršenom zvuku i ekstravagantnim osvetljenjem. "Carl's night", kao i uvek, je poznat po svojim sposobnostima da ujedini ljude iz celog sveta, zaljubljenike u dens muziku.

Takođe, kao i uvek, Carl i dalje održava niske cene karata. Vrata otvorena
Svakog utorka u 20h, a počinju 6. jula. Revolucija se nastavlja.

Uskoro će biti objavljen FULL line-up!
Takođe, uskoro će i ulaznice biti puštene u prodaju.
I još jedan "uskoro", web site je u izradi.

Stay tuned ppl!