Home

VESTI

Carl Cox izdaje novi album

No Comments Latest

Carl Cox izdaje novi album

Tehno ikona Carl Cox u avgustu izdaje album pod nazivom All Roads Lead to the Dancefloor . Album izlazi čak šest godina nakon njegovog poslednjeg izdanja za Cox-ovu etiketu Intec Digital.

 

Ovo izdanje pratiće više muzičkih žanrova a ono što je najinteresantnije vezano za njega jeste da će se pojaviti na usbu koji će se sam updateovati. Usb će se prvog avgusta naći u prodaji a na njemu će se nalaziti samo jedan deo celog izdanja.

 

Krajem septembra usb vlasnici će dobiti drugi singl sa remiksima i video za jednu od numera a sedamnaestog oktobra stiže i poslednji update koji će zaokružiti celu ovu nesvakidašnju priču.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=VgLGAdDYykY|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Carl Cox – Phuture 2000 (Full Version) HQ

 

 

Poslednja faza izdanja biće video zapisi sa Carlove turneje i to u realnom vremenu a sve one koji kupe ovaj magični usb obradovaće vest da će se na njemu naći sve vesti i izdanja sa Intec Digital labela tokom ove i naredne godine.

 

Carl Cox sve ovo komentariše sledećim rečima: “Vi platite cenu za jedan proizvod a usb vam daje ne samo jedan album već će da bude ključ svega onoga na čemu budem radio u narednih dvanaest meseci i više”.

 

 

Carl Cox

Carl Cox

 

 

Izvor:

Happynovisad.com