Home

VESTI

Burial otkrio svoj indentitet

No Comments Latest

Svi znamo koliko se velika prаšina podigla oko muzike ovog producente, tim pre što mu je prošlogodišnji album proglašen za jedan od najboljih po izboru Resident Advisor-a u 2007-oj, ali ono što je još više intrigiralo ljude širom sveta je upravo to što je ovaj umetnik uspešno sve ovo vreme krio svoj pravi indentitet.

 

E sad kako su u poslednje vreme ljudi više da pitaju “Ko je Burial?” nego da ih interesuje njegova muzika, njemu je cela ta fama oko anonimnosti dosadila, te je otkrio svoj indentitet na njegovom MySpace Blog-u.

 

Momak se zove Will Bevan, dolazi iz Južnog Londona i na samom blogu upravo objašnjava svoje razloge otkrivanja indentiteta.

 

 

Takođe kruže glasine da ovo nije jedino iznenađenje koje je priredio ovaj umetnik, već da je dugo najavljivanja kompilacija DJ Kicks koju je ovaj momak trebao kompilovati odložena, a kako se može čuti i totalno ukinuta.

 

Tačan razlog tome u Carl Craig-voj izdavačkoj kući, koja je vlasnik ove serije kompilacija, nisu hteli reći, ali su sami potvrdili da je kompilacija odložena na neodreÄ‘eno vreme. U svakom slučaju Burial ne prestaje da nas iznenaÄ‘uje, ponajviše muzikom, a sve više i imidžom.

 

 

Izvor

STSmusic.org