Home

VESTI

Boriqua Tribez

No Comments Latest

 U saradnji sa avio kompanijom Austrian Airlines , organizacija Funky Criminimalz sa ponosom predstavlja serijal
Techno zurki – Just Funky , koji ce se odrzati u klubu Plato na petom spratu Beogradjanke.

 

Gost prvog dela serijala je dee jay i producent iz Austrije – Boriqua Tribez


Kasnijih 80-ih Boriqua Tribez započinje projekat pod imenom DJ I.Q. da bi ujedinio svoje ranije interese sa engleskim acid house-om.Vec u to vreme on spada u vrh austrijskog svetskog deejay-inga.

 

Nakon shto je zavrshio studije o inženjeringu zvuka , u ranim 90-tim totalno se posvećuje produkciji elektronske muzike. Tokom 96-te god. on osniva lejbl NEIN rekords , koji se sastoji iz  4 svetska uspesna izdanja koja su bila najslusanija na radio stanicama sirom sveta ( Mr.C , Kiss FM , London… ) i nekoliko kompilacija.97.god.

 

 

Zajedno sa prijateljem osniva Killa Beez lejbl , koji u to vreme izdaje najinteresantnije projekte u Austriji-LOOP TEK.Kasnije , Boriqua Tribez , u saradnji sa Dj PROFAN-om , radi na usavrsavanju projekta DJ I.Q. i dolazi do ideje da ga oplemeni sa Latino i Funk primesama.

 

Promocija na engleskoj etiketi CONTRAST je prosla veoma dobro i on pocinje da saradjuje sa vodecim svetskim imenima kao sto su : Ben Sims , Umek i Valentino Kanzyani , Stanny Franssen , Terry Mitchell , Marco Bailey , Adam Beyer , Carl Cox…

 

 

 

Njegov skoriji projekat LOS BORIQUAZ ( u saradnji sa Flip Capella-om ) izrazava njegovu zelju za tribal i sexy House zvukom sa Latino dodatcima.

 

U toku je rad na novom lejblu "BASICS" , koji ce se naci u prodaji krajem tekuce godine.Uz pomoc neverovatne vestine , on sa 3 gramofona svojim Funky Techno setovima zna kako da dopre do srca publike i da ih drzi na nogama tokom citave veceri.


Domacu podrsku ce ciniti Speedy [ Funky Criminimalz ] sa prijateljima ( Hristian Stojanowski i Goran Isic ).


Karte za ovaj dogadjaj se mogu naci u predprodaji od 1.septembra na blagajni SKC-a po ceni od 400 dinara.