Home

VESTI

Blue party u Domu Omladine

No Comments Latest

BLUE PARTY predstavlja: DJ Anthony Pappa u Domu omladine, 20.decembra

U renoviranom i kultnom prostoru Doma omladine, održaće se prvi u nizu BLUE PATY, 20. decembra 2008. godine, sa početkom u 22h.

Ulaz na BLUE PARTY je besplatan, a pored zabave i fenomenalnog provoda, promoviše slobodu duha, kreativnost i individualnost. Ove vrednosti će biti podsticane i promovisane na različite načine, a u najavi je nekoliko BLUE PARTY-a u narednom periodu.

Ulaz na BLUE PARTY omogućavaju besplatne karte koje biti deljene u poznatim gradskim klubovima, kafeima, radio i TV stanicama. BLUE PARTY želi da doprinese razvoju kreativnosti, hrabrosti i dobrog raspoloženja u našem gradu.

Za prvi događaj u nizu, potrebno je da posetioci ponesu sa sobom ili na sebi, bilo koji plavi detalj i tako podrže ideju Blue Touch. Pre ulaska u Blue Party Zone-u, svi posetioci će proći kroz Blue Routh Zone, gde ih očekuju brojna iznenađenja.

 

Posetioci će imati prilike da uživaju i u nastupima poznatih gradskih DJ-jeva koji će ih pripremiti za nastup jednog od trenutno najangažovanijih svetskih DJ-jeva, Anthony Pappe

DJ Anthony Pappa je poreklom iz Australije, a trenutno živi i radi u Velikoj Britaniji.Predstavnik je nekomercijalnog progressive house zvuka i rezident u čuvenom klubu Twilo u Njujorku. Pappa je tokom svoje karijere uspeo vrlo brzo da zauzme ozbiljnu mesto medju najpoznatijim svetskim DJ-jevima jer je puštao ploče koje su se protezale od  funky housea do nekomercijalnog trensa. Ubrzo je dobio I priliku da uradi mixeve za Renaissance Volume Two i Best of Platipus. Njegovi setovi su fuzija electr-a, breaks-a i progressive house-a koji su upakovani u neverovatan set. Pappa uživa u muzici koju pušta, što publika uvek oseti.