Home

VESTI

Bili smo na… Nokia “Music Gets You Talking”

No Comments Latest

Ukoliko ste fanovi najboljeg evropskog electro zvuka, Nokia nas je još jednom obradovala i to  četvrtom u nizu žurki Music Gets You Talking!

 

15. novembra u Expo XXI centru na Novom Beogradu,na kojoj su nastupili vodeći didžejevi i producenti iz Nemačke i Velike Britanije – TOMCRAFT i BODYROX, zajedno sa vatrenim ženskim vokalom LUCIANE CAPORASO.  

 

Mi smo bili tamo, a slike možete pogledati u našoj galeriji !!!

 

 

 

TOMCRAFT
Preko deset godina u industriji, Tomcraft je danas vodeći ambasador Nemačke na svetskoj elektronskoj sceni i jedan od najcenjenijih producenata danas. Ako bismo želeli da ukratko sumiramo njegov život, to bi izgledalo ovako: tri albuma, dvoje dece, dve samostalne etikete, mnogo uspešnih singlova, hit  #1 u Velikoj Britaniji i bezbroj remiksa za bendove poput Depeche Mode, Pet Shop Boys, Simple Minds, Sonique.  

Tomcraft je jedan od pionira elektronske muzike, čiju su karijeru od 1995. godine do danas obeležili hitovi “This Is No House”, “The Mission”, “Silence”, “Prozac”, “Dirty Sanchez” itd. Njegova publika prostire se od Amerike do Japana.  Svoj najveći uspeh do sada postigao je 2002. godine hitom “Loneliness”, čime je dokazao da komercijalni uspeh ne nosi obavezno sa sobom i izdaju kvalitetne klupske scene.

 

 

 

 

JOHN PEARN aka BODYROX
Jedan od najoriginalnijih, najinovativnijih, a ujedno i komercijalnih svetskih producenata, plasirao je hitove za britanske top liste radeći pod imenima Hustler’s Convention, Deep Down, Raw i Disco-Tex i Full Attention zajedno sa Michaelom Grayem, a u Beograd dolazi kao BODYROX.  

John Pearn i Michael Grey zajedno su remiksovali hitove planetarnih zvezda kao što su Mariah Carey, Brandy, Jamiroquai, Ultra Nate, Sugababes, Jennifer Lopez i Frankie Knuckles, a 2004. godine njihov remiks pesme “Amazing” George Michaela nominovan je za nagradu Grammy.  

Slaveći deset godina svoje muzičke karijere, John Pearn uglavnom radi na projektu Bodyrox. Na vrhuncu svoje karijere, uz Bodyrox će u Beogradu nastupiti Luciana Caporaso, najzanimljiviji ženski glas na electro sceni. Posetioci Nokia MGYT 4 žurke imaće priliku da u originalnom izvoÄ‘enju čuju ultimativne hitove “Yeah Yeah” i “What Planet You On”. Prateći trenutne muzičke trendove, Nokia će ovom prilikom beogradskoj publici ekskluzivno predstaviti začetnike globalnog muzičkog fenomena pod nazivom Nu Rave.