Home

VESTI

Bili smo na… MARK WILKINSON-a

No Comments Latest

Tuborg Green poziva sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka, da nam se pridruže na  žurkama koje će biti organizovane u junu i julu mesecu. Tokom pet Tuborg žurki, u  periodu od 06. juna do 05. jula, nastupe će imati poznati svetski DJ-evi. „Karavan“ promotivnih žurki proći će kroz Beograd, Novi Sad, Suboticu i Niš, a žurke se organizuju  kao „zagrevanje“ pred predstojeći EXIT festival.

Žurke su promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.

Sledeća u nizu promotivnih žurki zakazana je za 14. jun 2008. od 22h , Niš, Letnja Pozornica – DJ-evi Eddie Amador, Alex Gold I Murray McKee

POGLEDAJTE fotoizveštaj u našoj Galeriji slika Cool

Kompanija Carlsberg Srbija u saradnji sa EXIT-om obezbedila prevoz za ljubitelje Tuborg Green-a na najveće muzičke festivale ovog leta.

 

 

U skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa, kompanija Carlsberg Srbija i Tuborg Green, u saradnji sa EXIT festivalom, tradicionalno organizuju kampanju »Piti ili biti« tokom dva atraktivna letnja festivala: Tuborg Green Festa i EXIT-a. Za ljubitelje Tuborga organizovan je prevoz autobusima iz najvećih gradova Srbije i regiona kako bi mogli da u potpunosti uživaju u najznačajnijim muzičkim događajima ovog leta i pivu vrhunskog kvaliteta. Cilj ove akcije, koja se realizuje četvrtu godinu za redom, je da se mladima omogući bezbedan prevoz i na taj način doprinese smanjenju rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.

Raspored ostalih Tuborg žurki je sledeći:  

Subota, 14. jun – Niš, Letnja Pozornica – DJ-evi Eddie Amador, Alex Gold I Murray McKee

Subota, 21.jun – Subotica, Stari ribnjak – DJ-evi Eelke Kleijn, Jerome Isma-AE i Inkfish

Petak, 27.jul – Beograd, Sound – DJ-evi Add2Basket, Goran Starčević

Subota, 05.jul – RE:Load party -Novi Sad, Plato ispred filozofskog fakulteta – Sultan, Tommyboy and more…

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest – organizovan prvi put prošle godine na kome je nastupao Red Hot Chilli Peppers, potom Green Beat dvodnevni događaj koji se već treću godinu za redom održava krajem leta u Beogradu i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo četvrtu godinu za redom. Tuborg Green je od ove godine započeo i novi koncept pod nazivom Green Spot – pokretna diskoteka koja će obići dvadeset i osam gradova širom Srbije i mladim ljubiteljima elektronskog zvuka pokloniti dobru i jedinstvenu zabavu.

Biografija:

Mark Wilkinsona čovek koji se dj-ingom bavi od 1990 godine, počeo je  karijeru u poznatom klubu ’’Shave Your Tongue’’ u Bracknell-u i ’’Passion’’ u Maidenhead-u, kasnije te godine postaje Assistant Menager u ’’Kensington’s Flying Records’’ gde i upoznaje svog studijskog i dj partnera Rocky-a i sa njim osniva ’’The Problem Kids’’. Tokom zadnjih godina njegov rad i muziku koju stvara počeli su da vrte i podržavaju imena kao što su Sasha, Lee Burridge, CJ Mackintosh, Pete Tong, Seb Fontaine, Roger Sanchez, Sandy Rivera, Danny Tenaglia i X Press 2. Ovo zapravo znači da ima veliko poštovanje svuda po svetu i da njegovi setovi imaju mnogo više od samog puštanja muzike, a to će se najbolje videti i čuti u subotu na Tuborg promo žurci