Home

VESTI

Best Adria Act: MTV Express special

No Comments Latest

Best Adria Act: MTV Express specialTrka za Best Adria Act nagradu je u toku i samo od glasova gledalaca zavisi ko će poneti titulu najboljeg MTV izvođača u regionu! I dok glasanje traje na mtvema.com, MTV je spremio specijalna izdanja emisije MTV Express u kojima će se pet ovogodišnjih nominovanih izvođača predstaviti u najboljem svetlu.

Svakog radnog dana između 08:00 i 22:00 moći ćete da vidite pet petnasetominutnih emisija u kojima će bendovi Elemental, MVP, T.B.F., Trash Candy i Who See izvesti po tri svoje numere u akustičnoj verziji.

 

Bend  MVP je na Ski stazi u Beogradu za ovu priliku okupio ceo orekstar gde je u kasno popodne fanovima odsvirao par pesama.

 

Momci iz T.B.F.-a su u improvizovanom studiju u nuklearnom sklonistu stare Jugoslavije u podrumu jedne zgrade u Splitu izveli tri svoja hita, dok su u jednoj od najvecih  indi bukvarni na ovim prostorima, gde su raznorazne knjige iz različitih epoha ležale na podu i pravile lavirnt, mladi slovenački bend Trash Candy akustično je odsvirao nešto što liči na vrhunsku američku pop rock produkciju.

 

 

 Počinje trka za MTV Best Adria Act nagradu

Počinje trka za MTV Best Adria Act nagradu

 

U Zagrebu je bend Elemental ugostio MTV ekipu u opustenoj atmosferi lokalnog bircuza u koji svraćaju posle probe na piće,  dok je u Kotoru jedan član benda Who See, koji je završio u urgentnom centru, bio zamenjen 'lokalnom legendom', a u snimanju je učestvovala i čitava muzčko plesna  trupa sa Kube sa sve kostimima i turistima koji su se priključili svirci.

Kao što znate, u MTV Expressu izvođači zamenjuju velike bine za neka potpuno neuobičajena mesta i uživo izvode tri svoje numere. Pogledajte specijalna izdanja emisije MTV Express sa ovogodišnjim nominovanim izvođačima i odlučite ko je od njih zaslužio da se popne na MTV EMA pozornicu u Frankfurtu ove godine.