Home

VESTI

Besplatno novi singl sastava Svi na Pod!

No Comments Latest

Upisi opis malim slovima

Od 8. aprila numera „Ljubavi“ biće dostupna za besplatno preuzimanje na MTV.rs!

Novi singl „Ljubavi“ popularnog beogradskog sastava Svi na pod! biće od petka, 8. aprila, dostupan za besplatan download na MTV.rs!
Svi na pod! je jedinstven muzički kolektiv koji svoj rad doživljava vrlo intenzivno, ignorišući klasične okvire benda i neminovno žanrovsko određivanje.

 

Intenzivnim korišćenjem svih prednosti elektronske muzike, ovaj sastav postiže svež i  autentičan indie-pop zvuk sa elementima trip-hopa i dub-a. Punokrvni svirački bend, sastavljen od šest potvrđenih muzičara, na sceni predvodi pevačica Bojana Vunturišević, koju prate iskusni bubnjar Goran Milošević, basista Ivan Mihajlović i gitarista Ivan Mirković. Prepoznatijivi zvuk saksofona i flaute donosi Džemal Al Kiswani, dok Petar Rudić, osnivač i producent sastava Svi na pod! uživo nastupa iza studijski konfigurisane opreme.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Gtv_DFZfTYw|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Upisi opis malim slovima koristeci italic i naslov kao naslov video naYouTUbe-u

 

 

Nakon što su nastupili u gotovo svim domaćim muzičkim emisijama, a i nekim regionalno zastupljenim poput MTV-jeve Hitorame, čini se da je Svi na pod! spreman za korak napred kada je muzičko stvaralaštvo pomenutog benda u pitanju. Sa tim u vezi, ovaj popularni beogradski sastav održaće svoj drugi prolećni koncert 16. aprila u Domu omladine Beograda, sa početkom u 21:00.

 

Ovo će ujedno biti i promocija njihovog dugo očekivanog debi albuma, koji će nakon nekoliko odlaganja konačno biti objavljen u prvoj polovini aprila. Numera „Ljubavi“, koju ćete od ovog petka besplatno moći da preuzmete sa svog MTV sajta, jeste upravo singl koji najavljuje album prvenac sastava Svi na pod!

 

Iako je debi-album tek skoro finaliziran, po rečima pevačice Bojane Vunturišević, Svi na pod! već sad rade i na novom materijalu: „Ušli smo u studio gde ćemo realizovati neke nove ideje koje se razlikuju od onoga što danas možete čuti od Svi na pod! Jedva čekamo da ih konačno sviramo uživo što nas možda i najviše raduje u vezi sa ovim, za sve nas sasvim posebnim koncertom“.

 

 

Svi Na Pod

Svi Na Pod!

 

 

Tako će 16. aprila, pored svih pesama sa albuma i nekoliko koncertnih iznenađenja, Svi na pod! premijerno svirati i nekoliko potpuno novih pesama koje će biti objavljene kao digitalna singl izdanja ove jeseni. Gosti na prolećnom koncertu, zakazanom za 16. april u Domu omladine, biće beogradski tandem Multietnička atrakcija čija će saradnja sa Svi na pod! uskoro dobiti i svoju studijsku potvrdu. Ulaznice za ovaj koncert se već nalaze u pretprodaji na blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara.

 

Posetite www.mtv.rs  i počev od 8. aprila besplatno preuzmite svoj primerak novog singla „Ljubavi“ beogradskog sastava Svi na pod!