Home

VESTI

Besplatne radionice produkcije elektronske muzike

No Comments Latest

Besplatne radionice produkcije elektronske muzikeU subotu 28. juna od 14 do 17 časova, održaće se besplatne radionice o produkciji elektronske muzike na muzičkom softveru BITWIG, koji je za sada po prvi put u Srbiji na SAE Institutu.

  

Sve veća popularnost elektronske muzike krunisana je ove godine "Gremi" nagradom, koja je otisla u ruke bendu "Daft Punk". Već više od 3 godine na SAE Institutu postoji specijalizovan kurs za elektronsku muziku, koji iz godine u godinu ima sve više zainteresovanih polaznika, koji žele da se bave DJingom, muzičkom produkcijom i produkcijom muzike za filmove.
 

BITWIG je najnoviji softver za pravljenje muzike i muzičku produkciju. Namenjen je svima onima koji žele da puštaju muziku i produciraju. Od zvučnog dizajna do muzičke kreacije, BITWIG vam omogućava novi standard u načinu rada i inspiriše da uzmete veću kontrolu pri produkciji muzike i brzo pretvorite vaše ideje u kompletnu kompoziciju. Dođite i proverite zašto je ovaj softver dobio veoma dobre komentare od ljudi iz industrije.

Link za prijavu

 

 Besplatne radionice produkcije elektronske muzike

Besplatne radionice produkcije elektronske muzike

 

 

Napomena: Sve prostorije SAE Instituta su klimatizovane.

BESPLATNE radionice produkcije elekronske muzike
Prvi put u Srbiji: BITWIG softver za produciranje muzike na SAE Institutu