Home

VESTI

Berklee College of Music u Beogradu

No Comments Latest

Berklee College of Music ima zadovoljstvo da najavi svoju posetu Beogradu, planiranu za proleće/leto 2009.

To će biti sjajna prilika za sve zainteresovane da se uspostavi prvi kontakt sa priznatim profesorima Berklee koledža, da saznaju nešto o Berklee iskustvu i da učestvuju na audiciji i intervjuu za prijem na Berklee College of Music.

Tokom posete Beogradu Berklee College of Music će održati seriju muzičkih klinika baveći se, izmeÄ‘u ostalog improvizacijom i tehnikama vežbanja. Kako bi svi zainteresovani bili što bolje obavešteni o tome šta mogu da očekuju od ove posete i kako bi se što bolje pripremili za audiciju koja ih očekuje, u Beogradu će u ponedeljak 24. novembra 2008. godine sa početkom u 11.30h u prostorijama muzičke škole “Stanković” biti organizovana prezentacija pod nazivom Berklee Info Session.

 

Prezentaciju Berklee College of Music u Beogradu održaće G-din. Gojko Damjanić.

Kao član odbora za prijem studenata (Board of Admissions) i kao asistent direktora na Berklee koledžu (Assistant Director at Berklee College of Music), gospodin Damjanić ima značajnu ulogu u naporima za pronalaženje talentovanih studenata iz svih krajeva sveta. Gospodin Damjanić bio je ključni kontakt Berklee koledža prilikom ostvarivanja partnerstva u Japanu, Južnoj Koreji, Nemačkoj, Francuskoj, Finskoj, Španiji, Italiji, Grčkoj, Kipru, Argentini, Brazilu i Meksiku.

Studirao je Software Engineering na univerzitetu Harvard (Extension School), muziku (kompozicija i dirigovanje) na Berklee College of Music i matemiatiku na Beogradskom Univerzitetu. Berklee Info Session je otvoren za sve zainteresovane bez obzira na stepen obrazovanja i uzrast.

 

 

 

Izvor:

KontraWeb.net