Home

VESTI

Berklee Clinics, Belgrade

No Comments Latest

Berklee Clinics, Belgrade“Berklee College of Music”, vodeći svetski koledž za džez i savremenu muziku održaće po prvi put u Beogradu predavanja, radionice, audicije i intervjue (A&I) u okviru svetske turneje za podelu stipendija najboljim muzičkim talentima planete (World Scholarship Tour). 

 

Domaćin programa “Berklee Clinics – Belgrade” biće muzička škola “Stanković” od 12. do 17. oktobra 2009. godine. Organizator programa “Berklee Clinics – Belgrade” je Multikultivator Servis za razvoj kulture i umetnosti iz Beograda. Program je realizovan uz podršku Sekretarijata za kulturu skupštine grada Beograda, GO Vračar i GO Stari Grad.  


Jedinstven “Berklee”  process audicija i intervjua dizajniran je tako da demonstrira muzički potencijal svakog kandidata i ujedno ga priprema za dinamičan proces studiranja na “Berklee College of Music”. Svake godine “World Scholarship Tour” poseti više od 40 gradova širom SAD, Evrope, Azije i Južne Amerike u potrazi za najtalentovanijim muzičarima – instrumentalistima i vokalistima.

 

Berklee Clinics, Belgrade

 

U okviru ovog programa “Berklee College of Music” izdvaja $20,000,000.00 (dvadeset miliona dolara) za stipendije studenata. U svojoj potrazi za najtelentovanijim studentima širom sveta, “Berklee College of Music” posetio je prošle godine i Afriku i Australiju. U ovom trenutku “Berklee College of Music” održava audicije i intervjue na svim kontinentima osim Antartika. Za više informacija ili ukoliko želite da se prijavite za audiciju i intervju posetite http://berklee.edu/wst ili kontaktirajte koledž na scholarships@berklee.edu.

Predavanja i radionice biće otvorene za sve zainteresovane, ali je neophodno prijaviti se jer je broj mesta ograničen. U ponedeljak 12. oktobra biće obavljena registracija prijavljenih polaznika. Mesta prijavljenih polaznika koji se be budu registrovali u ponedeljak biće ustupljena zainteresovanim studentima/muzičarima sa liste čekanja. Predavanja i radionice vodiće najbolji profesori i predavači sa Berklee koledža.

 

Dodatne informacije o programu „Berklee Clinics – Belgrade“ i informacije o kotizaciji potražite na www.multikultivator.org.rs. Na istom sajtu od ponedeljka 21.09.2009. biće moguće i prijavljivanje popunjavanjem online prijave. Sve prijave koje stignu nakon popunjenih prvih 200 mesta biće stavljene na listu čekanja. Za sva pitanja u vezi sa programom Berklee Clinics – Belgrade otvorena je adresa berklee@multikultivator.org.rs