Home

VESTI

Beer Fest: 45 bendova i 2 kampanje

No Comments Latest

Beer Fest: 45 bendova i 2 kampanje, 2011, BGDMuzički festival "Beer fest", koji će biti održan od 17. do 21. avgusta na Ušću, ugostiće 45 stranih i domaćih izvođača, a u okviru festivala, biće održane i kampanje "Suveniri za bebi klub" i "Biram da recikliram", čiji su štandovi danas otvoreni ispred tržnog centra "Ušće".

 

Na štandu "Suveniri za bebi klub", gradjani mogu da kupe majice, šešire i kačkete po ceni od 990 dinara i priveske za 290 dinara, a sva sredstva namenjena su finansiranju poklon paketa za bebe u Beogradu.

 

Pomoćnica gradonačelnika Beograda Tatjana Pašić, podsetila je da akcija "Beogradski bebi klub" svakoj bebi rođenoj u prestonici obezbedjuje poklon paket u vrednosti od 12.000 dinara, koji sadrži sve potrebne stvari za novorođenče u prvim danima života.

"Do sada je u 9.168 paketa, dok je 2.088 takvih paketa upućeno u nerazvijene opštine u Srbiji. Akcija je pokrenuta s ciljem da se svake godine povećava broj rodjenih beba u prestonici", precizirala je Pašićeva, uz podsećanje da je svaka pomoć društveno odgovorne organizacije ili pojedinca dobrodošla.

 

 

 Belgrade Beer Fest, 2011

Belgrade Beer Fest, Ušće, 2011

 

 
U okviru kampanje "Biram da recikliram", koja se već tradicionalno sprovodi u okviru "Beer festa", gradjani će imati priliku da, na štandu ispred "Ušća" odigraju kompjutersku igricu, a pobednici će biti proglašeni zadnjeg dana festivala, na osnovu najboljeg rezultata.

Na samom "Beer festu", tokom pet dana, nastupiće 45 izvodjača, među kojima su škotski bend Simple minds, švajcarski The Fires, Atomsko sklonište, Riblja Čorba, Kiki Lesendrić i Piloti, a organizatori su ranije najavili da očekuju oko milion posetilaca.

"Beer fest" se i ove godine održava uz podršku Skupštine grada Beograda, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, Turističke organizacije Beograda i Turističke organizacije Srbije.

 

 

 Belgrade Beer Fest, Ušće, 2011

Belgrade Beer Fest, 17-21. Avgust, Ušće

 

 

Izvor:

B92.net