Home

VESTI

BECK’SPERIENCE SUMMER PARTY 2008!

No Comments Latest

Beck’sperience, najuspešniji domaći clubbing serijal  tokom 2007. i 2008. predstavio je brojna vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike.

 
Na do sada 5 održanih dogaÄ‘aja u Srbiji nastupili su Tiga, Chemical Brothers, Sven Väth, Zombie Nation, Chris Tietjen, Alter Ego, Jerome Sydenham, Efdemin, DJ Hell, Abe Duque, Le Chic.

Uz letnju atmosferu i dobre vibracije stiže i Beck’sperience koji se u julu seli u Crnu Goru! Prvi Beck’sperience party u Crnoj Gori održaće se u četvrtak, 24. jula 2008. u diskoteci Maximus u Kotoru, sa početkom u 22 sata.

 

Clubbing.RS ekipa već pakuje kofere, vidimo se tamo… Cool

 

 

Beck’sperience Summer Party otvara Marko Nastić najpoznatiji i najuspešniji srpski DJ i producent, dobitnik ovogodišnje nagrade “SEE Me Aword” za najboljeg techno DJ-a u jugoistočnoj Evropi. Osnivač je Recon Warriors – prve srpske tehno etikete, a njegov muzički ukus je širok i otvoren je za sve stilove.

Pored njega, nastupiće i Marko Milosavljević, beogradski DJ i producent koji je nastupao na gotovo svim važnim Festivalima u regionu. Menadžer je domaće i inostrano zapažene i priznate etikete Recon Warriors i njenih pod
izdavačkih kuća Recon Light i Traffica, sa vec 19 objavljenih izdanja i 5 koja su u pripremi. Opravdano ga proglašavaju najvećom nadom DJ scene u Srbiji.

Iz dalekog ÄŒikaga stiže nam MAZI – istinski predstavnik savremene house muzike koji je od svog prvog oficijelnog izdanja 1994. potpisao preko 200 naslova kao producent i remikser uključujući i album “Community“ i seriju EP-a za prestižni NRK.

Tu je i Gordan Paunović, doajen beogradske klupske scene jedan od retkih koji može da napravi balans između prljavog i sofisticiranog, od deep housa do electro-punka.

Za putovanje u okvirima suptilnog deep i underground house zvuka biće zadužen Vlada Janjić, poznati DJ evrospkih klubova poput Flexa u Beču, Batofara u Parizu, Ultraschalla u Minhenu, Propaganda u Moskvi, Watergatea
i Panoramabara u Berlinu.

 

Pivara "Trebjesa" u okviru svoje strategije Korporativne društvene odgovornosti pokreće akciju "Kad pijem, ne vozim", sa namerom da podigne svest kod mladih i podseti javnost o riziku kombinacije alkohola i vožnje. U saradnji sa prijateljem akcije, RED Taksijem iz Kotora, svi posetioci će imati mogućnost da u Kotoru na relaciji ka i od diskoteke Maximus, u periodu od 21h do 06h, ostvare popust od 20 odsto na taxi vožnju uz pokazivanje Becks'perience ulaznice.

 

Ulaznice po ceni od 6 Eura su već u pretprodaji u diskoteci Maximus u Kotoru!

 

Za bliže informacije, molimo vas da kontaktirajte:

Marija Vujovic                                                                               Natalija Milic

PR Beck’s perience-a                                                                  Menadzer za korporativne poslove Pivara“ Trebjesa“ AD Niksic

Tel. +382 (0)69 676 191                                                         Tel. +382 (0)67  222 616

e-mail: marija.vujovic@gmail.com                                           e-mail: natalija.milic@trebjesa.com

 

 

 

ÄŒetrvtak, 24. jul 2008. diskoteka Maximus, Stari Grad Kotor
Marko Nastić, Beograd
MAZI, Chicago – USA
Marko Milosavljević, Beograd
Gordan Paunović, Beograd
Vlada Janjić, Beograd