Home

VESTI

Arminov remiks za prvi holandski 3D film postao veliki hit!

No Comments Latest

Arminov remiks za prvi holandski 3D film postao veliki hit!Armin van Buuren, koji će 3. marta nastupiti u Beogradu u okviru A State of Trance, uradio je remiks za prvi holandski 3D film, ‘Nova Zembla’, a upravo ta numera postal je veliki hit!

Tokom intervjua na Radiju 538, reditelj filma, Reinout Oerlemans, izazvao je Armina da uradi remiks za zvaničnu muziku iz filma, koji pripada žanru istorijske drame. Armin je rado prihvatio izazov i objavio je numeru krajem decembra na iTunes.

 

U međuvremenu, remiks je postao toliko popularan da je bio najbolje plasirana nova numera na holandskoj Top 100 listi sa 6. mestom, a postal je i hit nedelje na holandskoj Top 40 listi.

Muziku za epsku priču ‘Nova Zembla’ (Nova zemlja) producirali su i  komponovali  Chrisnanne Wiegel, Melcher Meirmans i Merlijn Snitker, koji su se savršeno uklopili u stil holandskog Dj-a i producenta. Armin je savršeno uspeo da pretvori anđeoske vokale, orkestarski intermeco i melodiju filma u pravu trens muziku.  U toku je snimanje zvaničnog spota za ovaj remiks.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=qJouBrdeFb0|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Wiegel Meirmans Snitker – Nova Zembla (Armin van Buuren Remix)

 

Celokupan prihod od remiksa ići će međunarodnoj organizaciji za zaštitu polarnih medveda, Polar Bears International.

Ulaznice za Armina van Bjurena i A State of Trance u Beogradskoj areni mogu se nabaviti po ceni od  2.900 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara, (pristup VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 10.000 dinara i omogućavaju pristup ložama na nivou 300, nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com).

 

 

 Armin Van Buuren

Armin van Buuren

 

Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i  online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com.

Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ASOTBelgrade .