Home

VESTI

Armin počeo zagrevanje za turneju kroz ASOT 542!

No Comments Latest

Armin počeo zagrevanje za turneju kroz ASOT 542!Pošto je 2012. počela, krenulo je i odbrojavanje za A State of Trance 550! Ostalo je 7 nedelja do prvog nastupa u Beogradskoj areni 3. marta, kojim se otvara turneja A State of Trance!

Da bi zagrejao atmosferu i započeo novu godinu premijernom muzikom, Armin predstavlja fully-loaded A State of Trance šou!

 

U okviru ASOT 542 može se čuti najnoviji singl Ferry Corsten, kao i Mike Foyle & ReFeel, Nery, Mental Asylum i Norid & Rad. Buduća omiljena muzika
sigurno se nalazi i među remiksima koje su uradili Mark Eteson, Bjorn Akkesson, Dennis Sheperd, Paul Oakenfold i, naravo, Armin lično!

Više informacija na sajtu www.astateoftrance.com.

 

 

 Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

 

 
Ulaznice za Armina van Bjurena i A State of Trance u Beogradskoj areni mogu se nabaviti po ceni od 2.900 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara, (pristup VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 10.000 dinara i omogućavaju pristup ložama na nivou 300, nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com).

 

Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com.

Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ ASOTBelgrade.

 

 

 Armin Van Buuren

Armin Van Buuren