Home

VESTI

Anthony Hopkins snima prvi album

No Comments Latest

Anthony Hopkins snima prvi albumGlumačka legenda, Anthony Hopkins rešio je da zaplovi u muzičke vode. Album nazvan “Anthony Hopkins Composer” biće dostupan od 16. januara sledeće godine na raznim internet servisima, uključujući naravno i iTunes.

Možda najupečatljivi po svojoj ulozi Hannibala, Hopkins je naravno najveći trag ostavio u domenu sedme umetnosti.

 

Međutim, njegova životna želja je bila da se ostvari kao muzičar. Sve je počelo kada je imao šest godina i kada je počeo da pohađa časove klavira. Njegova majka je imala velike ambicije i mislila je da će on postati najpoznatiji pijanista.Mali Anthony je oduševljavao svoju majku umećima na klaviru, komponovajući kompozicije koje će tek sada ugledati svetlost dana.

 

 

 Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

 

 

U julu ove godine, Hopkins se priključio jednom simfonijskom orkestru da bi izvodio neke svoje najranije kompozicije, kao i kompozicije iz filmova u kojima je igrao.Album će sadržati devet kompozicija od kojih su dve iz filmova u kojima je Hopkins ne samo igrao, već ih je i režirao. U pitanju su filmovi: August ( 1996) i Slipstream (2007).

Album je inspirisan fragmentima i sećanjima iz detinjstva koji su vremenom evoluirali u nešto drugačiji osećaj.Vreme provedeno sa roditeljima, dečije igre, sanjarenja, snovi, sve to je obojilo zvukove ovih klasičnih kompozicija. Na albumu će se naći i prelepa arija koju je posvetio svojoj supruzi Steli.

"Anthony Hopkins Composer":

 

1. Orpheus
2. Stella
3. Evesham Fair
4. And The Waltz Goes On
5. Amerika
6. Margam
7. 1947 1st Movement ' Circus
8. 1947 2nd Movement ' Bracken Road
9. 1947 3rd Movement ' The Plaza

 

 

 

 

 

Izvor:

happynovisad.com