Home

VESTI

Amy Winehouse odbija honorar za koncert na Kalemendanu

No Comments Latest

Ejmi Vajnhaus vraća novac fanovima u SrbijiEjmi Vajnhaus (Amy Winehouse) je odbila honorar nakon reakcija publike posle katastrofalnog koncerta u Beogradu.

Besni organizatori su očekivali da će morati da plate pun honorar pevačici koja je ispoštovala osnovne stavke ugovora – stigla je u Beograd na vreme i ostala na bini 70 minuta, ali njen predstavnik za javnost izjavio je da ona odbija da uzme novac posle takvog nastupa.

 

Nastupi u Istanbulu (ponedeljak) i u Atini (sreda) su otkazani. Sledeći koncert predviđen je za 8. jul u Španiji.

Ejmin menadžer je zabranio alkohol u svakoj sobi hotela Hajat, na spratu koji je koristila, u očajničkom nastojanju da ona ostane čista i svesna.

Međutim, njen nastup u subotu je bio toliko bedan da ju je napala i vlada Srbije. Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je na svojoj fejsbuk strani da je: "Ejmin koncert bio velika sramota i razočaranje. Ona je daleko od kraljice. Više je kao pacijent klinike za odvikavanje. Potrebna joj je ozbiljna medicinska pomoć."

Organizatori koncerta u međuvremenu pokušavaju da otkriju odakle je pevačica uspela da dobije to, čime god da je bila "urađena" – upozoravajući da će tražit kompenzaciju ako se ispostavi da je to bio hotel ili neko povezan s događajem, uprkos dogovoru da se ukloni alkohol od zvezde.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=dNAEoogXTY4|width=450|height=364{/mgmediabot2} 
Amy Winehouse – Belgrade – Back To Black – 18.06.2011.

 

 

Ranija izjava Ejminog menadžera: "Uprkos želji da ispuni svoje obaveze, ona se složila s menadžerom da nije u svom najboljem izdanju i da će se vratiti kući. Želela bi da se izvini fanovima koji su očekivali da će je čuti, ali misli da je to jedini ispravan postupak."

Publika je takođe bila besna jer su platili oko 35€ kartu, u zemlji u kojoj je prosečna plata 270€.

Ranije ovog meseca, Ejmi se odjavila s Priori klinike, nakon sugestije njenog oca, Miča, zabrinutog zbog njenog opijanja pred nastupe.

Njen predstavnik za javnost izjavio je: "Ejmi Vajnhaus je zavrshila svoj boravak na Priori klinici u Londonu, i nastavlja svoje lečenje van ustanove."

"Ona se raduje nastupima po Evropi ovog leta i spremna je za to."

"Želela bi da se zahvali svim svojim fanovima na porukama podrške koje je primila tokom prošle nedelje i jedva čeka da ih vidi."

 

 

Amy Winehouse, Beograd 2011.

Amy Winehouse, Beograd 2011.

 

 

Orginalnu vest možete pogledati ovde:

Dailymail.co.uk