Home

VESTI

Album Obojenog Programa najbolji

No Comments Latest

Album Obojenog Programa najboljiAlbum "Kosmos u tvom srcu/igračke se voze levom rukom" benda Obojeni Program, prvog izdanja Exit etikete i prvog pravog onlajn izdanja kod nas, proglašen je za najbolji album godine od strane čitalaca magazina Popboks.

 

Ovaj album i dalje je dostupan za besplatan download na našem sajtu exitmusic.tv.

Čitaoci magazina Popboks za najbolji strani album proglasili su "Invaders Must Die" benda The Prodigy, koji je nastupao na Exitu 09, a u čijem se spotu za pesmu "Omen", koja je u istom glasanju proglašena za najbolju stranu pesmu, mogu videti i snimci sa našeg festivala.

 

Album Obojenog Programa najbolji

 

 
Još jedna zanimljiva odluka publike je i da se za najbolji domaći film proglasi "Život i smrt porno bande" Mladena Đorđevića, koji je prošle godine prikazan na festivalu Cinema City.

Najbolji novi bend prema glasovima publike Popboksa je The Branka, domaći i strani događaj godine su koncerti grupa Darkwood Dub i AC/DC, strani film Avatar, domaći spot za pesmu Podška je važna benda Jarboli, a spisak svih nagrađenih pogledajte na sajtu magazina Popboks.

U izdanju Exit etikete, pored albuma Obojenog Programa, našli su se još i album grupe E-Play "Drago mi je da smo se upoznali", i "Music For the Peopple" Marka Nastića aka Fatboy Jr. Pripremamo za vas nova izdanja koja će, kao i prethodna tri, biti na raspolaganju za besplatan download, a nadamo se i kandidati za slične nagrade.

 

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org