Home

VESTI

2009 MTV Video Music Awards

No Comments Latest

2009 MTV Video Music AwardsMTV News se ponovo vraćaju na crveni tepih pružajući gledaocima jedinstveni pristup svim dešavanjima na “VMA Preshow 2009” u noći između nedelje i ponedeljka, 13. na 14. septembar u 03:00 sata po lokalnom vremenu.

Novinari MTV News-a Sway i Tim Kash, zajedno sa našom slavnom gošćom Ashley Greene iz filma Twilight, koja će biti modna komentatorka, obaveštavaće obožavaoce o dešavanjima na crvenom tepihu ispred slavne dvorane Radio City Music Hall u New Yorku. Gledaoci će, zahvaljujući novinarima MTV-ja, imati potpuni pristup i iza pozornice kako bi ušli u trag svim tajnama VMA  i videli poslednje trenutke priprema pre izlaska na scenu.

 

Kako bi gledaoce pripremio na veliku noć, MTV će emitovati posebnu epizodu "America's Best Dance Crew" neposredno pre prenosa ''VMA preshowa'' u 19 sati. Tim povodom će se preostale četiri ekipe udružiti i izvesti najbolji muzički nastup Video Music Awards svih vremena.

 

2009 MTV Video Music Awards


Kao što je već rečeno, dodelu će voditi komičar Russell Brand, a svoj nastup su potvrdili Beyoncé, Jay-Z, Lady Gaga, Green Day, P!nk, Taylor Swift i Muse. Uz sve to potvrđeno je da će Katy Perry, Ne-Yo, Nelly Furtado, Chace Crawford, Leighton Meester i Miranda Cosgrove uručivati nagrade. Službeni bend dodele VMA su Wale i legendarni go-go bend UCB koji će sarađivati sa umetnicima kao što su All-American Rejects, Pitbull i 3OH!3. Dodela nagrada "MTV Video Music Awards 2009" uživo će se prenositi u noci izeđu nedelje i ponedeljka, 13. na 14.  Septembar 2009. u 03:00 sata po lokalnom vremenu.

Dodela nagrada “2009 MTV Video Music Awards” biće dostupna potencijalnoj publici od više od 1,2 milijarde ljudi preko MTV-jeve globalne mreže od 68 kanala koji dopiru do 577 milliona domaćinstava širom sveta.

{xtypo_rounded1}O MTV-ju:
MTV je dinamičan, vitalan eksperiment na stecištu muzike, kreativnosti i mladenačke kulture. Tokom više od 27 godina MTV se razvijao, izazivao je norme i rušio granice – nudeći svakoj novoj generaciji kreativni odušak i glas koji zabavlja, informiše i spaja na svakoj platformi i svakom ekranu. U etru je MTV na prvom mestu 24-satnih kablovskih mreža podržanih reklamama za publiku od 12 do 24 godine. Na internetu je MTV.com u prvom tromesečju 2009. godine prosečno posetilo 21,7 miliona posetilaca što je 7 % više u odnosu na četvrto tromesečje 2008. Ukupan broj video internetskih prenosa u prvom tromesečju 2009. godine porastao je za 13 % u odnosu na poslednje tromjsečje 2008. godine i za 21 % u odnosu na isto razdoblje prošle godine. MTV-jeva uspešna mrežna porodica MTV2, mtvU i MTV Tr3 nude jedinstven sadržaj prilagošen korisnicima, uslužujući obožavaoce muzike, studente i mlade Latinoamerikance kao niko drugi. MTV je deo MTV Networks, jedinice Viacoma (NYSE: VIA, VIA.B), jednog od svetskih vodećih kreatora stvaranja programa i sadržaja na svim medijskim platformama. Želite da znate više? Potražite na… www.mtvpress.com.{/xtypo_rounded1}
 

 

GLASANJE ZA “MTV BEST REGIONAL ACT” JE U TOKU!!!
www.mtvema.com