Home

VESTI

14-ti rodjendan organizacije ’’HAPPY PEOPLE-a’’

No Comments Latest

’’Happy People – United Youth of Belgrade’’ je pionirska organizacija koja pod svojim zaštitnim znakom drži tradiciju pomeranja granica dobrog provoda u Srbiji još od davne 1994. godine. Trio koji čine DJ Lale, Goran Zmix Kovačević i
Mr. Flowers će svoj ulazak u četrnaestu godinu bavljenja elektronskom muzikom proslaviti velikom žurkom u klubu ’’xLagum’’, u subotu, 9.februara, gde će vernim obožavateljima pripremili dosad neviđen party na dve scene.
Pored živog nastupa fuzije-elektronskih i sviračkih bendova: ’’Manu’’, „Dirty Cover“ i ’’Divine Electrica’’, kao i impresivnog di-džej programa koji uz pomoć trenutno najvećih beogradskih imena kao što su DJ Marko Vuković ( zvanično najbolji DJ u Srbiji za 2007. godinu) i DJ Petko (Playground Studio B), goste će predvoditi El Manjo, (DJ prvak Bosne i Hercegovine), dok će ulogu domaćina večeri imati Carlo MC, glas ’’Srećnih Ljudi’’. VJ Profilli je zadužen za vizuelni doživljaj ove proslave a “Happy people’’ na ovaj način otvara još jednu sezonu standardno vrhunskih žurki u Beogradu kao i u celom regionu.

 

 

14 godina je za nama!

“Happy People”, 1994. god. započinje sa sopstvenim žurkama pa se time stvara profesionalna ekipa pod nazivom “Happy People – United Youth of Belgrade”, prva relevantna DJ organizacija,koja okuplja mlade i kreativne ljude i na različtim lokacijama organizuje veoma posećene "no limit" zabave, pa uskoro dobija sinomim najbolje ekipa za dobar provod.
Muzika i umetnost u kombinaciji vremenom nailaze na pozitivan odjek među omladinom kao i u javnosti. Umetnički deo organizacije kroz dekor i koncept činili su:Danko, Isidora, Ðovani dok je za muzicki deo bio zadužen: Srđan Žika Todorović, Marko Nastić, Petko, Zmix, Raja, Proka i Lale.
DJ team gostuje po svim većim gradovima Srbije kao i u zemljama u regionu, pa tako pored Makedonije i Hrvatske najviše saradnje ostvareno je sa disk džokejima sa engleske scene i uspešno je organizovano gostovanje eminentnih imena kao sto su Terry Francis, Nathan Colles, Eddie Richards, Gideon Jackson,Dave Mothersole, Pure Science, Grant Dell, Richard Grey, Asad Rizvi…
“Happy people” organizacija od svog osnivanja ima opsesiju fuzije umetničkih pravaca pa vremenom realizuju ideju fuzije DJ-eva sa bendovima, muzičarima i MC-ijevima, što je na ovim prostorima do skora bilo tabu. Time jos jednom pomeraju granice u sferi elektronske scene na našim prostorima. Predašnji projekat “Just Us” nasledio je novi – “Manù”, pod sloganom “Fuzija je čudo i biće nam ludo!”.
“Srećni ljudi”,sa velikom optimizmom, vec sedmu godina za redom, učestvuju u koorganizatori festivala “Ovo je moj grad”, čiji su i idejni tvorci.