Home

VESTI

10. Hi-Files Show ovog vikenda u Beogradu

No Comments Latest

10. Hi-Files Show ovog vikenda u BeograduJubilarni, deseti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike,  biće održan ovog vikend, 9. i 10. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu.  Biće premijerno predstavljeni najnoviji uređaji brojnih inostranih i domaćih proizvođača, od onih sa pristupačnim cenama do hi-fi sistema koji koštaju 20.000 evra.
  
Posetioci će imati priliku da vide najnoviji Audio/Video sistem Yamaha AVENTAGE, mnoštvo Bluetooth zvučnika, slušalica, gramofona i ostale lifestyle audio sisteme. Premijerno će biti prikazana i nova Silver serija Monitor Audio zvučnika, koja kreće u prodaju tokom ovog meseca.
  

Domaći proizvođači hi-fi opreme prikazaće kompletan sistem napravljen od srpskih uređaja: gramofona, pojačala, zvučnika I kablova.

Ovo je najveći Hi-Fi događaj u Srbiji na kome se predstavljaju programi distributera: Player, Audiophile, HiendFi, 4audio, Vox Trade, Mkabl, Gallus audio iz Slovenije, kao i domaći proizvođači audio i video tehnike: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens, Soullines, Pointe, Finel i FTA.

 

 

 10. Hi-Files Show ovog vikenda u Beogradu

10. Hi-Files Show ovog vikenda u Beogradu

 

 

Deseti Hi-Files Show biće otvoren za posetioce od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Više informacija možete pronaći na adresi: www.hi-files.com/show2013