Home

VESTI

Završen StandUpFest na Belefu

No Comments Kultura

Završen StandUpFest na BelefuSinoćnim nastupom stand up komičara sa eks-ju prostora završen je četvorodnevni StandUpFest na Belefu. Perica Jerković, Domagoj Pintarić i Pedja Bajović, kao i njihove kolege prethodnih dana, dokazali su da su originalan humor i komedija najbolji lek protiv stresne svakodnevice.

  

Publika je saznala čemu se smeju komičari, a čemu podsmehuju, šta ih nervira, a šta raduje i zašto njihov humor "radi" na svim meridijanima.
 

Dobro smo se razumeli i od srca smejali i u subotu  na London Calling večeri. Klub i bašta Geca Disko Štekera su bili ispunjeni do poslednjeg mesta tj. ćoška, a posetioci StandUpFesta imali su priliku da se druže sa dvoje talentovanih stand up komičara iz Velike Britanije – Tejlor Glen i Markusom Rajanom.

 

 

 Završen StandUpFest na Belefu

Završen StandUpFest na Belefu

 

 
Sjajna atmosfera i mnogo smeha obeležili su i prve dve večeri StandUpFesta, kada su u punom klubu i bašti kluba Geca Disko Šteker publiku zabavljali popularni stand up komičari iz Srbije i Hrvatske: Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović, Ivan Tomić, Nikola Silić, Oliver Sotra (iz organizacije Standup.rs) i Marina Orsag, Tin Sedlar i Miranda Lončar (učesnici Hrvatske večeri na StandUpFestu)

 

 

 Završen StandUpFest na Belefu

Završen StandUpFest na Belefu

 

 

Napunili smo baterije dobrim raspoloženjem, novo druženje zakazujemo za oktobar 2012.godine kada se održava drugi po redu StandUpFest u Domu omladine Beograda!