Home

VESTI

Winner of Belgrade 2012

No Comments Kultura

Winner of Belgrade 201217. i 18. avgusta Beograd će po četvrti put biti domaćin međunarodnog takmičenja u ekstremnim sportovima Winner of Belgrade (WOB).

U novobeogradskom skejt parku nadmetaće se najbolji evropski vozači skejtborda, rolera i BMX-a, a pored najneverovatnijih trikova i akrobacija u vazduhu i na spravama, publika će imati priliku da uživa i u brejkdens spektaklu grupe Twister Crew.

 

Zagrevanje za Winner of Belgrade počinje dva dana pred takmičenje, 15. avgusta, događajem pod nazivom Red Bull Backyard Digger, na kome će vozači BMX-a i mauntinbajka pokazati umeće na zemljanim doskocima na motokros stazi u Surčinu. Dan pred glavno takmičenje u centru Beograda biće održana promocija WOB-a i bliže predstavljanje ekstremnih sportova domaćoj publici u centru Beograda.

U petak, prvog dana WOB-a takmičiće se vozači do 16 godina, a naredni dan, subota 18.avgust od 16h rezervisan je za finale vozača starijih kategorija.

 

 

 Winner of Belgrade 2012

Winner of Belgrade 2012

 

 
Takmičenje Winner of Belgrade u organizaciji kluba ekstremnih sportova „JC&Co“ u saradnji sa Opštinom Novi Beograd prošle godine posetilo je oko sedam hiljada ljudi. S obzirom na to da svake godine raste i okuplja sve više domaćih i evropskih zvezda ekstremnih sportova, ove godine očekuje se još veći odziv publike.

Novobeogradski skejt park se svake godine prilagođava potrebama vozača dodavanjem novih i prepravljanjem starih sprava, ne bi li na taj nacin vozači imali priliku da pokažu svoje umeće u najboljem svetlu. Zbog velikog interesovanja publike, ove godine biće omogućeno više mesta na tribinama kao i bolji pogled na ceo teren. Svi koji ne budu bili u prilici da posete manifestaciju moći će da prate takmicenje putem direktnog prenosa na Internetu.

Publika će takođe imati priliku da se uključi u takmičenje i osovji vredne nagrade kroz akciju “Prenosi atmosferu sa Winner-a”. S obzirom na to da je Winner Of Belgrade poznat po dobroj atmosferi, zadatak posetilaca će biti da na što interesantniji način putem multimedijalnih sadrzaja (slika, video, zvuk) svojim prijateljima na društvenim mrežama prenesu delić atmosfere sa takmičenja.