Home

VESTI

StandUpFest na Belefu – četiri dana stand up komedije

No Comments Kultura

StandUpFest na Belefu - četiri dana stand up komedijeStandUpFest i Belef poklanjaju Beograđanima i svim putnicima dobronamernicima četiri dana stand up komedije!

 

Na StandUpFestu na Belefu, od 14 do 17. juna, učestovaće popularni komičari iz organizacije Standup.rs i iz eks yu regiona, kao i komičari iz Velike Britanije, raspoređeni po programskim danima.
 

Do sada najznačajniji projekat organizacije Standup.rs je realizacija prvog festivala stand up komedije u Srbiji – StandUpFest 2011 – oktobra prošle godine, kada su se na sceni Doma omladine Beograda smenjivali najbolji komičari iz regiona i Srbije. Ovaj događaj je obeležila izuzetna posećenost i medijska propraćenost, što je dobra preporuka za povezivanje ovog festivala sa Belefom u letnjoj sezoni – kada posetioci mogu i na otvorenom da uživaju u kvalitetnom humoru.

Nastupaju:

14. jun: Standup.rs – domaći komičari. Program najavljuje Marina Orsag (HR)
www.standup.rs

15. jun: Hrvatsko veče – Tin Sedlar, Marina Orsag, Miranda Lončar, Goran Furjan
www.facebook.com/sretna.lubenica

16. jun: London Calling veče – Taylor Glenn, MC Marcus Ryan.
Podrška: Jelena Radanović i Srđan Dinčić (Standup.rs)

www.taylorglenncomedy.com
www.comedycv.co.uk/marcusryan/index.htm

17. jun: SFRJ veče – Perica Jerković (SLO/BIH), Pedja Bajović (HR/BIH/SRB/CG), Domagoj Pintarić (HR), Tin Vodopivec (SLO)
pericajerkovic.com
www.pedjabajovic.com
www.komedijasnogu.com/domagoj-pintaric
www.tinvodopivec.com

 

 

 StandUpFest na Belefu - četiri dana stand up komedije

StandUpFest na Belefu – četiri dana stand up komedije

 

 

Festival festivala

Na ovogodišnjem Belefu2012, Beogradskom letnjem festivalu, preko 500 umetnika predstaviće svoje stvaralaštvo na više od 30 koncerata, kroz tri filmska festivala, osam tematskih izložbi i preko velikog broja drugih različitih sadržaja u 83 festivalska dana. Svi programi su za posetioce besplatni, a dodatne informacije zainteresovani mogu pronaći na sajtovima:

www.belef.org

www.belefcentar.rs