Home

VESTI

Standup.rs i prijatelji u Domu omladine 26. maja

No Comments Kultura

Standup.rs i prijatelji u Domu omladine 26. majaKlub komedije Standup.rs u saradnji sa Domom omladine Beograda priređuje još jedno nezaboravno veče smeha: u subotu, 26. maja nastupiće čak šestoro sjajnih komičara i komičarki iz Srbije i Hrvatske.

 

Domaćini su članovi Standup.rs-a: Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović i Ivan Tomić, a iz Zagreba nam stižu Marina Orsag i Domagoj Pintarić.

 

 

IZ ORGANIZACIJE STANDUP.RS NASTUPAJU:

 

Srđan Dinčić

Srđan Dinčić, stand up komičar i aforističar – jedan od najtalentovanijih komičara u Srbiji. Za sobom ima mnogobrojne uspešne nastupa u Srbiji, ali i u Hrvatskoj, Makedoniji,Sloveniji, Bosni i Hercegovini… Kada je razmišljao čime bi mogao u životu da se bavi savetovali su mu da samo posluša svoje srce. Tako je počeo da “lupeta”. Smatra da je humor najbolji i najlepši način kojim se može dokazati nedokaznom, objasniti i onom ko ne želi da sluša, pokazati onom što ne želi da vidi, jer slatkim rečima se najbolje soli pamet. Ne voli narcisoidne ljude jer te budale misle da su lepši i pametniji od njega. Dobro podnosi poraze, ne podnosi pobednike. Obožava da se igra rečima, a katkad i glavom.

Srđan Dinčić Stand Up Comedy

http://www.youtube.com/watch?v=TF8e7PTlYo8

 

 

 Standup.rs i prijatelji u Domu omladine 26. maja

Standup.rs i prijatelji u Domu omladine 26. maja

 

 
Nenad Danilović aka Nesha Bridges

Stand up komičar – poznat u zemlji i regionu po izvanrednim imitacijama! Stand up komedijom bavi se, po sopstvenom priznanju, od kad se rodio! Sve što mu se u medjuvremenu dešavalo – podstanarski problemi kod gazde Kineza, facijalna paraliza zbog stalnog osmehivanja u uniformi radnika McDonalds-a i mnoge druge avanture – jedva čeka da podeli sa publikom. Autor je i izvođač moderne šansone “Kamičak i bjela roljetna” Njegov nastup se velikim delom zasniva na realnim pričama i likovima iz „kraja“ i sjaaaajnim imitacijama istih.U svakom slučaju… nasmejaćete se, ostaćete zabezeknuti, pomislićete da je to što radi genijalno ili možda da ste videli najveću glupost u životu!

 

Nesha Bridges StandUpFest2011

http://www.youtube.com/watch?v=gpeTcVKxXmo

Jelena Radanović

Još kao omladinka otimala je mikrofon na školskim priredbama, ali su se roditelji nadali da joj zbog odsustva sluha životni poziv neće biti scena. Studirala sociologiju, ali odbija da bude socijalni slučaj. Stand up-om počela je da se bavi jer je lepša kad stoji. Uz podršku prijatelja počela da nastupa na rođendanima, slavama, svadbama i sahranama (kada je porodica pokojnika imala smisla za humor). Shvativši da sarme ne mogu da se zamene za džemper uplovila je u ozbiljnije vode, gde se uspešno davi.

 

 Standup.rs i prijatelji u Domu omladine 26. maja

Ivan Tomic

 

 

Ivan Tomić

Glumac i stand up komičar. Ivan Tomić je rođen u Kragujevcu gde je završio osnovnu i srednju školu. Fakultet dramskih umetnosti završio je u Beogradu. U pozorištu, na radiju, filmu i televiziji je ostvario niz zapaženih i nezapaženih uloga. I ne samo to… Odskora se pridružio veselom  ansamblu Standup.rs-a u čijoj organizaciji niže uspešne nastupe u zemlji i inostranstvu.

GOSTI IZ HRVATSKE:

Domagoj Pintarić

Domagoj Pintarić je zagrebački komičar poznat po oštrom opservacijskom humoru i šalama u kojima se mogu prepoznati mnogi u raznim svakodnevnim situacijama u kojima ipak, za razliku od Domagoja, većina ne reaguje na takav način. Takođe, u svojim šalama ima određenu dozu kritike društva, crkve, politike, konzumerizma i ljudske gluposti. Tokom njegovih nastupa ljudi vole da kažu da im je drago da neko to govori naglas, ali kad vide i čuju sve što on ima da kaže i kako to utiče na njega samog drago im je i da to nisu oni.

 

 

Standup.rs i prijatelji u Domu omladine 26. maja

Jelena Radnovic

 

 

Marina Orsag

Marina Orsag, najiskusnija stand up komičarka u Hrvatskoj, upravo je proslavila sedam godina nastupanja i svoj hiljaditi nastup. Iako ima puno nastupa u nogama, nije komplikovana osoba i ne traži puno od života, ne želi velike sise, samo da ih ima.

 

Stand Up Comedy Show

Subota, 26.maj od 20 h

DOB/Velika sala

Organizator: klub komedije Standup.rs

Cena ulaznice: 400 din