Home

VESTI

Stand up komedija Srđana Dinčića “Ja se šalim, vi preterujete”

No Comments Kultura

Stand up komedija Srđana Dinčića "Ja se šalim, vi preterujete"Da li znate onu priču kad su bili baba, sveštenik, Bog, fudbaler, pas u džemperu, prase na terasi, prostitutka na kružnom toku, golub, buckasta tetka , jež, lasta, roda, Tutankamon, saobraćajac, Betmen, tri mladića spuštenih pantalona, deda na helijumu i jedan vuk koji ne zna šta ga je snašlo? Ne znate ?!
  
Slučajno se pogodilo da Srđan Dinčić zna tu priču i vrlo je voljan da ispriča svakome koga interesuje šta se desilo kad su bili baba, sveštenik, Bog, fudbaler, pas u džemperu, prase na terasi, prostitutka na kružnom toku, golub, buckasta tetka, jež, lasta, roda, Tutankamon, saobraćajac, Betmen, tri mladića spuštenih pantalona, deda na helijumu i jedan vuk koji ne zna šta ga je snašlo…
    

Urnebesna zapažanja i hamletovske dileme Srđana Dinčića publika će imati priliku da čuje uživo i “iz prve ruke” ove nedelje u Blow Up Baru. Celovečernja zabava uz stand up komediju jednog od najtalentovanijih komičara na Balkanu počinje od 21h.

Srđan Dinčić bavi se stand up komedijom godinu i po dana i već iza sebe ima blizu 200 nastupa. Za svoje nastupe uvek kaže "moglo je biti bolje", ali je i pored toga omiljen komičar u Srbiji. Često se probudi neraspoložen, pa se tada obuče u Smrt i pokušavajući da oraspoloži sebe usput nasmeje i oduševi publiku.

Kada je razmišljao čime bi mogao u životu da se bavi savetovali su mu da samo posluša svoje srce. Tako je počeo da “lupeta”. Smatra da je humor najbolji i najlepši način kojim se može dokazati nedokazanom, objasniti i onom ko ne želi da sluša, pokazati onom što ne želi da vidi – jer slatkim rečima se najbolje soli pamet.

Inače,  u beogradskom Blow Up Baru utorkom i nedeljom održavaju se redovni nastupi stand up komičara u organizaciji kluba komedije Standup.rs, a na istom mestu i novi talenti stand up-a dobijaju šansu da zasmeju publiku.

Srđan na Twitteru:

 

 

 Stand up komedija Srđana Dinčića "Ja se šalim, vi preterujete"

Stand up komedija Srđana Dinčića "Ja se šalim, vi preterujete"

 

 

Britanski list „Dejli mejl“ preporučio je Srbiju kao idealno mesto za odmor. A dobro, svaki list ima te humorističke strane… Kaže mi gazda jednog kafića :'' Ej pravimo žurku za Noć veštica, maskiraj se u nešto jezivo '', '' Hoću, maskiraću se u tvoj WC vikendom ''. To koliko nas ovi u Hagu ne vole je samo dokaz koliko oni ne prate tenis! Naučnici su došli do zaključka da strah može da se namiriše. A najgore je kad saobraćajac oseti da ti strah miriše na lozu… Da li se u zimsku opremu računa osveživač u obliku jelke, pošto jedino to imam u automobilu?…

You tube link :

Stand up komedija Srđana Dinčića „Ja se šalim, vi preterujete“

Nedelja 25. novembar 2012, 21h

Lokacija: Blow Up Bar, Bulevar Despota Stefana 36 a
Ulaznica: 150 dinara
Telefon za rezervacije: 011 322 16 28 i 060 307 01 27
Organizator: Standup.rs (http://standup.rs/standup-eri/srdjan-dincic/)