Home

VESTI

Nemoj da oGUGLAŠ – pomozi ugroženima!

No Comments Kultura

Nemoj da oGUGLAŠ - pomozi ugroženima!Oni nisu samo statistika, imaju svoje ime i prezime- i potrebna im je naša pomoć! Standup.rs i Blow Up Bar vas pozivaju da se priključite akciji i pomognete ugroženim ljudima putem donacija za "Prihvatilište za odrasla i stara lica" u Kumodraškoj 226a (preko puta Soko Štark fabrike).

   

Najpotrebniji su: lekovi (antibiotici, aspirin, paracetamol, brufen i ostali analgetici, vitamini i lekovi za pritisak), ortopedska pomagala, časopisi i društvene igre.
  

Ukoliko imate nešto od navedenog u kućnoj apoteci ili ste u mogućnosti da kupite potrebne lekove i pomagala svoj prilog možete odneti direktno u Prihvatiliše (tel: 011/2466-996) ili u Blow Up Bar (Bulevar Despota Stefana 36a, svakog dana posle 18 h), odakle će donacije biti upućene ugroženim licima.

 

 

 Nemoj da oGUGLAŠ - pomozi ugroženima!

Nemoj da oGUGLAŠ – pomozi ugroženima!

 

 

Prihvatilište za odrasla i stara lica nema svoj sajt niti Facebook stranicu – zato prosledite ovu informaciju svojim prijateljima i doprinesite da što više ljudi sazna naše sugrađane kojima je potrebna pomoć i pomogne!