Home

VESTI

Modni događaj “Reci ruKom” u Mikser House-u

No Comments Kultura

Modni događaj "Reci ruKom" u Mikser House-uU sredu, 11. septembra, u 20 časova u bašti Mikser House-a biće predstavljen koncept balkanskog brenda ruKom i njihova nova kolekcij kanvas torbi, kravata, dekorativnih stikera za zid, koja je realizovana u saradnji sa Markom Radovancem, kreativcem i kolumnistom. 

     

Posle Sarajeva i Los Anđelesa, beogradska publika će imati priliku da se prvi put bliže upozna sa idejom koja se krije iza unikatnih proizvoda pod etiketom ruKom, koji su ručno pravljeni u maloj porodičnoj manufakturi.

    

RuKom tim se bavi osmišljavanjem i proizvodnjom nesesera, torbi, kravata, broševa, rajfova i stikera, specifičnog dizajna, koje kreiraju sa mnogo mašte, ljubavi a, pre svega, vodeći računa o kvalitetu.

 

U bašti Mikser House-a, posetioci će imati priliku da iz prve ruke, od dizajnerki koje su osmislile brend ruKom saznaju sve o njegovoj filozofiji i njihovim dosadašnjim iskustvima u svetu dizajna, a ključna tačka večeri biće nesvakidašnji modni performans. Prisutne očekuju i brojna iznenađenja i pokloni iz nove kolekcije. Dizajnerke će pokloniti po jednu torbu, kravatu i stiker sa citatima koje je osmislio Marko Radovanac.

RuKom proizvode možete nabaviti u Mikser House Balkan Design Store-u svakog dana od 9 do 23 časa.

www.rukom.net
www.facebook.com/rukomnet

 

 

 Modni događaj "Reci ruKom" u Mikser House-u

Modni događaj "Reci ruKom" u Mikser House-u

 

 

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.