Home

VESTI

Mladi komičari oduševili publiku i žiri

No Comments Kultura

Mladi komičari oduševili publiku i žiriStefan Balaž, Ivan Nikolić i Nemanja Dimitrijević najduhovitiji – odlučio žiri četvrtog po redu takmičenja za nove stand up komičare u organizaciji kluba komedije Standup.rs
  

Oko pet stotina gledalaca uživalo je u četvrtak u Domu omladine Beograda na javnoj audiciji za nove stand up komičare! Publika je bodrila aplauzima i smehom svoje favorite, a žiri pažljivo beležio impresije o svakom od 14 kandidata.
  

Na članove žirija- Natašu Miljković, Dragana Ilića i Igora Brakusa najjači utisak ostavio je originalni nastup Stefana Balaža, koji je poneo titulu najduhovitijeg i osvojio nagradu sponzora Večeri otvorenog mikrofona vol4 – Capriolo bicikl.

 

 

 Mladi komičari oduševili publiku i žiri

Pobednik Stefan Balaz

 

 
Organizatori su se, dakle, pobrinuli da pobednik bude u top formi i spreman za izazove koji ga čekaju u bavljenju stand up komedijom.

 

 

 Mladi komičari oduševili publiku i žiri

Drugo mesto Ivan Nikolic

 

 

Još jedno veče ispunjeno smehom i dobrim raspoloženjem, u kome su se podjednako dobro zabavljali učesnici, publika, žiri i organizatori dokazuje da je stand up komedija definitivno našla svoje mesto na kulturnoj mapi Beograda i Srbije. Pozivamo vas zato na novo druženje, ovog puta sa iskusnim stand up komičarima iz celog sveta, za vreme StandUpFesta koji će se održati od 19- 21. oktobra u Domu omladine Beograda.