Home

VESTI

“Misija Beograd” u Domu omladine Beograda!

No Comments Kultura

"Misija Beograd" u Domu omladine Beograda!U stihijskim promenama beogradske kulture i supkulture, veza sa mladima se ponekad gubila u prevodu.

  

U skladu sa svojom namerom da godinama kulturnog tapkanja u mestu stane na put – Dom omladine u novim vremenima nudi poseban program za mlade baš onda kad izgleda da više niko ne misli na njih.
 

„Misija Beograd“ je upravo to – inicijativa Doma omladine da ponudi još jedan kulturni sadržaj vredan pažnje, stvori platformu umrežavanja, još jednom pokaže da Beograd ima, ume i može. Posebnim celodnevnim programom ostvarujemo misiju Doma omladine kao mesta u kojem mladi mogu da borave, da se opuste i budu ono što jesu, ali i da ih nadohvat ruke čeka raznolik sadržaj koji im otvara vrata u budućnost. U periodu od 10. do 20. januara, Dom omladine se preobražava u sigurnu kuću za mlade.

 

 

 "Misija Beograd" u Domu omladine Beograda!

"Misija Beograd" u Domu omladine Beograda!

 

 

U pomoć su nam priskočili svi značajni ljudi sa nove beogradske kulturne scene. Tokom deset dana organizovaćemo: koncerte najboljih novih grupa (Threesome, Straight Mickey and the Boys, Temple of the Smoke…),  žurke (Idemo na Mars, Vatra…), filmske projekcije (Tilva Roš, Klip, Šišanje…), izložbeni i prodajni prostor za brojne urbane brendove (Braća Burazeri, Pull my Daisy, Zerpo…), različite radionice… I sve to uz besplatan internet i neočekivano niske cene pića.

Pretvaramo „Misiju Beograd“ u stil života!

"MISIJA BEOGRAD"

Raspust za DŽ u Domu omladine Beograda!

10-20. januara 2013.