Home

VESTI

Double G Stand Up Comedy Show

No Comments Kultura

Double G Stand Up Comedy ShowDvojica talentovanih stand up komičara iz Zagreba, Goran Furjan i Goran Vugrinec, dupliraju dobro raspoloženje na večerima stand up komedije u Beogradu – u Blow Up Baru 9. decembra i Velikim Stepenicama 10.decembra.

   

Reč je o klubovima u kojima Standup.rs organizuje redovne nastupe komičara iz Srbije, regiona kao i gostovanja izvođača iz Velike Britanije, Australije i Kanade.
   

Goran Furjan kao stand up komičar priča o stvarima koje ga ljute, začuđuju ili zabrinjavaju. Kako njega, tako ponekad i publiku koju nasmijava. Sa širom lepezom tema pogađa mlade a i stare. Od muško ženskih odnosa i imitacije tradicionalnog zagorskog zidara do suočavanja sa tehnologijom i odlaska u teretanu sa…majkom. Poštovalac drevne zagorsko-arapske kulture, nekvalifikovani ulični košarkaš, crtač savremene naive, otpadnik arhitekture, tatoo artist bez tetovažei još mnogo toga…

 

 

 Double G Stand Up Comedy Show

Double G Stand Up Comedy Show

 

 

Goran Vugrinec je rođen 1985. u Zagrebu gde preživljava i danas. Osim blamiranja na pozornici aktivno radi kao novinar, a dodatni mu užitak pruža i jurnjava kroz šumu na brdskom biciklu. Obožava sarmu, ne voli kada ljudi s pogrešne strane pišu smajlića. Ne boji se visine, ali strahuje od pada s iste. U slobodno vreme piše haiku prozu i protiv samog sebe igra potapanje brodova.

 

Inspiraciju za fore pronalazi u telefonskom imeniku i veruje kako bi humorom mogao da ubija profesionalno. Ne razume zašto ga niko ne shvata i jedini shvata sve ostale. U vrtiću su ga zvali Don Juan, u školi Cassanova, a u srednjoj nimfomanom. Sada ga zovu visideda.
 
Više informacija:
www.standup.rs