Home

VESTI

“Domaći dizajnici” i koncert grupe Naked

No Comments Kultura

Domaći dizajnici i koncert grupe NakedCentar za kulturu "Božidarac" Vas poziva na otvaranje izložbe dizajnera Predraga Stakića i Ivana Apostolskog "Domaći dizajnici" i koncert grupe "Naked" u petak, 10. februara u 19h, ulica Radoslava Grujića 3.
 
Izložbu otvaraju Aleksandar Peković, predsednik organizacionog odbora "Beograd 2020" i Igor Brakus, radio voditelj B92. Ulaz je slobodan. Izložba je realizovana u saradnji sa projektom "Beograd – evropska prestonica kulture 2020" i opštinom Vračar.

 

Predrag Stakić je dizajner iz Beograda i kreator međunarodnog logotipa za ljudska prava "Free as a man" (Slobodan kao čovek)!
 
Ivan Apostolski je autor kratke izražajne forme pod nazivom "Graforizmi", koji su objavljivani u časopisima "Ambijenti", "Kvart", "Danas" i "Mozzart sport". Zaposlen je u marketinškoj agenciji "Leo Burnett".

 

 

Domaći dizajnici
Domaći dizajnici
 

 

Ovako su oni, za ovu priliku, sačinili svoje biografije:
 
PREDRAG STAKIĆ

Rođen u Beogradu 1978. godine i još uvek živ.

Lokacija na kojoj se nalazi je nepoznata organima reda, ali se sumnja da nije na teritoriji opšteprihvaćene realnosti.

Trenutna kretanja i aktivnosti takođe nisu poznati, ali se zna da je naoružan strpljenjem, olovkama i idejama, i opasan po društveni poredak UJEDINJENE HIBER·NACIJE. Postoji i opravdana opasnost od kontaminacije idejama, te preporučujemo svaki oprez ukoliko ga vidite.

Sama činjenica da ga uopšte i vidite već može značiti da ste budni izvan dozvoljenih doza, i mogu se javiti neželjeni efekti, čak i želja za saradnjom sa domaćim dizajnikom.

Za sve informacije o licu sa poternice javiti se na www.predragstakic.com ilipredrag.stakic@gmail.com.
 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=ZTEkmzdVLXs|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Domaći dizajnici

 

 

IVAN APOSTOLSKI

Rođen u Beogradu 1975. godine, i više puta se izvinio zbog toga.

Za ovog osvedočenog manipulatora simbolima, slovima i rečima se pouzdano zna da će težiti da okrene, naopako ili u ogledalu, sve što mu padne pod ruku, naročito levu. Takve izvrnute slike plasirao je više puta u javnost, i time zloupotrebio pojedine štampane i elektronske medije.

Iako je utvrđeno da poseduje primerak diplome dipl. inž. arhitekture, čime se obavezao na primeran rad u građevinarstvu, bavi se nedozvoljenim dizajničkim radnjama, i tako finansira svoje učestale retorističke napade u zemlji i inostranstvu.

Takođe je neovlašćeno pristupio prevođenju velikog broja različitih dokumenata, ugrožavajući suverenitet našeg autizma
i ksenofobije.

Poslednji put viđen na adresama apostolskivan@gmail.com i www.ivanapostolski.com