Home

VESTI

Dobrodošli na drugi po redu StandUpFest!

No Comments Kultura

Dobrodošli na drugi po redu StandUpFest!Na drugom po redu StandUpFestu, međunarodnom festivalu stand up komedije, posetioce Doma omladine Beograda od 19 -21. oktobra zabavljaće blizu 20 komičara iz celog sveta.

U godini u kojoj nam prete smakom sveta, raznoraznim društveno-ekonomskim kataklizmama – branimo se osmesima!

 

Sada već tradicionalno, u oktobru u Domu omladine Beograda, StandUpFest dovodi izvođače koji će nas provereno zasmejati, ali i navesti na razmišljanje!

Već prve festivalske večeri, 19. oktobra, posetioci StandUpFesta dobiće sliku stand up komedije u regionu kada će se publici predstaviti po jedan kvalitetan izvođač iz svake od bivših jugoslovenskih republika. Među njima su i komičari koji premijerno nastupaju pred domaćom publikom: Ivan Šarić iz Hrvatske, Saško Kocev iz Makedonije i Aida Bukva iz Bosne i Hercegovine. Program vodi komičar iz organizacije Standup.rs – Srđan Dinčić.

Druženje sa komičarima iz Srbije i regiona nastavlja se druge večeri StandUpFesta, kada će program voditi gošća iz Zagreba – stand up komičarka Marina Orsag.

U završnici StandUpFesta, 21. oktobra, „pravićemo se Englezi“ sa izvođačima iz Velike Britanije, Kanade i Australije – komičarima koji prvi put nastupaju u Srbiji:  Gordon Southern (VB), Bryan O’Gorman (KAN), Jacques Berret (AUS)

 

 Dobrodošli na drugi po redu StandUpFest!

Dobrodošli na drugi po redu StandUpFest!

 

Kompletan program:

Petak, 19. oktobar od 20 h:
Tin Vodopivec (SLO), Aida Bukva (BiH), Ivan Šarić (HR), Saško Kocev (MK) i Aleksandar Perišić (SRB). Voditelj večeri: Srđan Dinčić (SRB)

Subota, 20. oktobar od 20h:
Goran Furjan (HR), Nesha Bridges (SRB), Perica Jerković (SLO/BiH), Domagoj Pintarić (HR), Jelena Radanović (SRB), Nikola Silić (SRB). Voditeljka programa: Marina Orsag (HR)

Nedelja, 21. oktobar od 20h:
Gordon Southern (VB), Bryan O’Gorman (KAN), Jacques Berret (AUS)

Organizacija:
www.standup.rs
www.standupfest.com
www.domomladine.org

 
Ovako je bilo prošle godine na prvom festivalu stand up komedije ikada održanom u Srbiji:

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=AWpLzK2nNGk|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Prvi StandUpFest, održan je u Domu Omladine Beograda od 14 -16. oktobra 2011. godine. Više od 3 .000 gledalaca tokom tri dana uživalo je u humoru stand up komičara sa prostora eks Jugoslavije (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija).

Sedamnaest izvođača nastupilo je u revijalnom programu (14 i 15. oktobar) i dvanaest takmičara na finalnoj Večeri otvorenog mikrofona – takmičenju za nove talenete (16. oktobar).

 

 
 

Lokacija:

Velika sala Doma omladine Beograda

Cena ulaznice:

500 din i 200 din (za sedeća odnosno stajaća mesta)

Cena kompleta za sva tri festivalska dana je 1.200 din.

Napomena: broj kompleta je ograničen, te požurte 😉

Karte se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda (011/ 3248 202) i na svim prodajnim mestima Eventim-a (www.eventim.rs)

Vidimo se!!!!!