Home

VESTI

Boj Džordž 11. marta u Beogradu

No Comments Kultura

Boj Džordž 11. marta u BeograduNekadašnji pevač britanskog sastava Culture Club nastupiće 11. marta u beogradskom klubu Plastic kao disko džokej.

"Piše pesme, knjige, fotografiše u slobodno vreme, dizajnira odeću, a najčešće je disko džokej. Često je i hapšen, ali nadamo se da će biti miran do 11. marta. Znamo da su njegovi setovi veoma zabavni, Beograđani su mogli u to da se već uvere", saopšteno je iz kluba Plastic.

 

Muzičar poznat po hitovima novoromantičarskog sastava Culture Club iz osamdesetih "Karma Chameleon" i "Do You Really Want to Hurt Me", najavio je za 31. januara izlazak svog samostalnog albuma "Ordinary Alien".

Ovaj rođeni Britanac, čije je pravo ime Džordž O'Daud, u bogatoj karijeri objavio je dve bestseler autobiografije – "Take it like a man" i "Straight", čak i makrobiotički kuvar. Boj je i autor nagrađivanog West End i brodvejskog hit mjuzikla "Taboo", stvorio je sopstvenu modnu etiketu "B rude", jedno vreme je bio radio voditelj i kolumnista za "Daily Express", a BBC ga je svrstao među 100 najvećih Britanaca svih vremena.

O'Daud je 2008. osuđen na 15 meseci zatvora zbog nezakonitog zarobljavanja Oduna Karlsena. Iz zatvora je izašao posle četiri meseca, ali je ostao u kućnom pritvoru…

 
 
Boy George na Promo Exit party
Boy George na Promo Exit party 2010. godine
 
 
 
 
 
Izvor:
Mondo